11a Mitja d’Empúries

El diumenge 15 de novembre, se celebrarà l’11a Mitja Marató d’Empúries, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala i que transcorrerà per un entorn privilegiat i de gran bellesa com és Empúries. La sortida del Museu d’Arqueologia, és un indret ple de riquesa històrica y cultural.

Empúries va ser la porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. En aquest jaciment s’hi conserven les restes d’una ciutat grega, l’enclavament colonial d’Empòrion i d’una ciutat romana, l’antiga Emporiae, creada a inicis del segle Iac sobre les estructures d’un campament militar romà instal.lat durant el segle anterior.

A la 11a Mitja Marató d’Empúries us proposem un circuit totalment urbà de 21,095 km., certificats per la Federació Catalana d’Atletisme, que transcorre en el marc incomparable que formen els nuclis urbans de L’Escala i Sant Martí d’Empúries un indret únic i privilegiat. El temps límit per finalitzar la marató serà de tres hores, el circuit romandrà tancat al trànsit.

Inscriu-te

11a Mitja d'Empúries

Per internet
Aviat podreu formalitzar la inscripció a través de l’aplicatiu TPV (on-line) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.
En aquest aplicatiu també podreu consultar la llista d’inscrits a les diferents curses.

*La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el dijous 12 de novembre, a les 15h.

Presencials
De forma presencial es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala fins al dissabte 14 de novembre, de les 11.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores, al carrer Rusiñol 4.
O bé a l’Oficina de Turisme de L’Escala, fins al dijous 12 de novembre a les 13.00 hores, a la plaça de les Escoles 1.

*El diumenge 15 de novembre no s’acceptaran inscripcions.

Condicions de participació

La carrera està oberta a tothom qui accepti i respecti la distància, el reglament i tingui els 18 anys el dia de la prova.
La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. Cada corredor participa a la marató sota la seva responsabilitat i disposa d´un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.

La participació d’handbikes, cadires de rodes, bicicletes, patins i no està permesa.

Trofeus i categories

L’organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l’any de naixement o dades de l’atleta. Els atletes que obtinguin trofeu en la classificació general no en tindran en la seva categoria.

Classificació general
A l’11a Mitja Marató d’Empúries hi haurà trofeus per als cinc primers classificats de la general masculina, cinc primeres classificades de la general femenina i els tres primers classificats i classificades de cadascuna de les categories establertes al reglament.

Les categories (masculí i femení)
C1 | de 18 a 29 anys | júnior
C2 | de 30 a 39 anys | Sènior
C3 | de 40 a 49 anys | M40
C4 | de 50 a 59 anys | M50
C5 | més de 60 anys | M60

Classificació local

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats locals i les tres primeres classificades locals de la general.

*Per a participar al PREMI JOSEP SUREDA (classificació local) els corredors i corredores han d’estar empadronats i empadronades a L’Escala.

Recull el dorsal

La 7a Fira de la Marató d’Empúries vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors, voluntaris i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

Podreu recollir el dorsal al Pavelló de L’Escala, el dissabte 14 de novembre, d’11 a 13 hores del matí i de 16 a 20 hores de la tarda. O bé el mateix diumenge 15 de novembre, al Museu d’Empúries, de 7:30 a 8:30 hores.

L’únic xip vàlid serà el xip EOS que us proporcionarem.

Les curses

El diumenge 15 de novembre, segons les vostres preferències, podreu participar en qualsevol de les tres proves que us oferim, la 16a. Marató d’Empúries de 42,195 quilòmetres, l’11a. Mitja Marató d’Empúries de 21,095 quilòmetres o bé l’11a. Cursa dels 10 km. d’Empúries.

El dissabte 14 de novembre, prèvia a la marató, es portarà a terme la 3a. Cursa dels 5 km. d’Empúries que tindrà lloc en un indret únic i privilegiat com és el Museu d’Arqueologia d’Empúries i el seu entorn.
Així mateix des de l’organització volem involucrar a les famílies en aquest esdeveniment esportiu i per aquest motiu celebrarem la 7a. Marató Infantil. Organitzarem curses per a nens i nenes de 4 a 12 anys amb recorreguts adaptats a cada categoria.