4a Cursa de la Dona

4a Cursa de la Dona

El diumenge 26 de gener de 2020, celebrarem la 4a Cursa de la Dona de L’Escala. Cursa atlètica solidària i no competitiva, organitzada pel Grup de Dones amb la col.laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala. La sortida tindrà lloc a la Platja de L’Escala a les 10.00 hores.

Amb un recorregut de 5 quilòmetres, que es pot fer caminant o corrent, les participants entraran dins del Museu d’Arqueologia d’Empúries, el jaciment on s’hi conserven les restes d’una ciutat grega, l’enclavament colonial d’Empòrion i de la ciutat romana.

Si a la primera edició la prova va girar entorn del càncer, la segona en contra de la violència de gènere i l’any passat per la diabetis, en aquesta edició els diners recaptats a la cursa, 3€ de cada participant, es destinaran a la fundació per a la Distròfia Muscular de Duchenne (DMD). L’organització espera superar, de llarg, el miler de participants en aquesta nova edició de la Cursa de la Dona a L’Escala.

Inscriu-te

4a Cursa de la Dona

El preu inclou la inscripció a la 4a Cursa de la Dona, l’assegurança d’accidents, una samarreta commemorativa, accés als avituallaments i un lot de productes dels col·laboradors de la cursa.

El preu de la inscripció és de 8€, fins el 31 de desembre de 2020.

*Es donarà 3€ de cada inscripció a la Fundació per a la Distròfia Muscular de Duchenne (DMD).

Les inscripcions

Per internet
Les inscripcions per Internet es tancaran al dia 24 de gener a les 23.59 hores o en arribar a les 2.000 inscripcions. Cal fer el pagament de la inscripció mitjançant targeta de crèdit.

Presencials
De forma presencial, les inscripcions es podran fer fins al 25 de gener sempre que quedin dorsals lliures a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament de L’Escala, a la plaça de les Escoles.

Les inscripcions són personals i intransferibles.

Per cap motiu es retornarà el cost de la inscripció de la cursa.

Les participants que no hagin complert els 12 anys el dia de la cursa hauran d’indicar el DNI i el nom i cognoms del pare/mare/tutor en el moment de fer la inscripció.

Circuit de 5 km.

4a Cursa de la Dona

Us proposem un circuit, de cinc quilòmetres, totalment planer i molt atractiu, que transcorre en el marc incomparable que formen els nuclis urbans de L’Escala i el Museu d’Arqueologia d’Empúries, un indret únic i privilegiat on es conserven les restes d’una ciutat grega, l’enclavament colonial d’Empòrion i de la ciutat romana.

El temps límit per finalitzar la cursa serà de dues hores.

Es pot fer corrent o bé caminant.

S’hi pot participar amb cadira de rodes o cotxet (hi pot haver camí alternatiu en alguns punts).

Queden prohibits els vehicles motoritzats o bicicletes que no pertanyin a l’organització o no estiguin autoritzats.

Els dorsals

L’entrega de dorsals es farà el dissabte 25 de gener, de 15 a 20 hores a la Sala Polivalent de L’Escala o el mateix dia de la cursa de 8 a 9 del matí, a la Platja de L’Escala.

Per poder recollir-los cal presentar el resguard de la inscripció (en paper o a través del mòbil o tauleta) i un document oficial d’identificació.

Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una altra aportant el comprovant de la inscripció o el DNI de la corredora. També ensenyant el comprovant de la inscripció en un telèfon mòbil o tauleta.

L’Escala i l’esport

4a Cursa de la Dona

L’Escala i Empúries us ofereix un entorn privilegiat de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva i esportiva a l’aire lliure i l’organització d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de tot l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica física i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir. Trobaràs molta més informació a la web del municipi.