7a Marató Infantil

Per la Marató d’Empúries volem involucrar als nens i nenes en aquest esdeveniment esportiu i per aquest motiu el dissabte 14 de novembre celebrarem la 7a Marató Infantil d’Empúries, que transcorreran per un entorn privilegiat i de gran bellesa com és Empúries.

Les sortides de les curses infantils es donaran des del Passeig d’Empúries, inaugurat el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, uneix Sant Martí d’Empúries amb el nucli urbà de l’Escala. És un passeig per a vianants i ciclistes d’uns dos quilòmetres, que recorre el litoral d’Empúries, tot passant per indrets tan interessants com el jaciment grecoromà d’Empúries, l’antic Moll Grec o l’espectacular mirador de les Coves, entre altres racons interessants.

Les categories

C1 – Nenes i nens d’11 i 12 anys, circuit de 2000 metres.

C2 – Nenes i nens de 9 i 10 anys, circuit de 1500 metres.

C3 – Nenes i nens de 7 i 8 anys, circuit de 1000 metres.

C4 – Nenes i nens  de 5 i 6 anys, circuit de 800 metres.

C5 – Nenes i nens de 3 i 4 anys, circuit de 400 metres.

Inscriu-te

Podreu formalitzar la vostra inscripció el mateix dissabte 14 de novembre, d’11 a 13 hores, en el Pavelló d’Esports de L’Escala. També les podreu realitzar, de 15 a 16 hores, en el mateix lloc de sortida al Passeig d’Empúries.

L’euro del preu de cada inscripció a les carreres infantils, es destinarà a una associació benèfica de L’Escala. Abans de retirar el dorsal, s’haurà de fer efectiu l’euro solidari.

Regal de la camiseta tècnica commemorativa de la Marató d’Empúries.

Els dorsals

La 7a Fira de la Marató d’Empúries vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

ELS DORSALS
Els dorsals per a la 7a Marató Infantil d’Empúries els podreu recollir al Pavelló d’Esports de L’Escala el dissabte 14 de novembre, d’11 a 13 hores del matí. També els podreu recollir el mateix dissabte, al Museu d’Arqueologia d’Empúries, de 15 a 16 hores.

El dorsal haurà de ser visible en la part davantera del tronc i durant la totalitat de la carrera.

*Les carreres seran sense xip electrònic.