7a Marató Infantil

7a Marató Infantil

Per la Marató d’Empúries volem involucrar als nens i nenes en aquest esdeveniment esportiu i per aquest motiu el dissabte 2 de maig celebrarem la 7a Marató Infantil d’Empúries, que transcorreran per un entorn privilegiat i de gran bellesa com és Empúries.

Les sortides de les curses infantils es donaran des del Passeig d’Empúries, inaugurat el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, uneix Sant Martí d’Empúries amb el nucli urbà de l’Escala. És un passeig per a vianants i ciclistes d’uns dos quilòmetres, que recorre el litoral d’Empúries, tot passant per indrets tan interessants com el jaciment grecoromà d’Empúries, l’antic Moll Grec o l’espectacular mirador de les Coves, entre altres racons interessants.

7a Marató Infantil

Les categories

C1 – Nenes i nens d’11 i 12 anys, circuit de 2000 metres.

C2 – Nenes i nens de 9 i 10 anys, circuit de 1500 metres.

C3 – Nenes i nens de 7 i 8 anys, circuit de 1000 metres.

C4 – Nenes i nens  de 5 i 6 anys, circuit de 800 metres.

C5 – Nenes i nens de 3 i 4 anys, circuit de 400 metres.

7a Marató Infantil

Inscriu-te

Podreu formalitzar la vostra inscripció el mateix dissabte 2 de maig, d’11 a 13 hores, en el Pavelló d’Esports de L’Escala. També les podreu realitzar, de 15 a 16 hores, en el mateix lloc de sortida al Passeig d’Empúries.

L’euro del preu de cada inscripció a les carreres infantils, es destinarà a una associació benèfica de L’Escala. Abans de retirar el dorsal, s’haurà de fer efectiu l’euro solidari.

Regal de la camiseta tècnica commemorativa de la Marató d’Empúries.

Els esports a L'Escala

Els dorsals

7a Marató Infantil

La 7a Fira de la Marató d’Empúries vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

ELS DORSALS
Els dorsals per a la 7a Marató Infantil d’Empúries els podreu recollir al Pavelló d’Esports de L’Escala el dissabte 2 de maig, d’11 a 13 hores del matí. També els podreu recollir el mateix dissabte, al Museu d’Arqueologia d’Empúries, de 15 a 16 hores.

El dorsal haurà de ser visible en la part davantera del tronc i durant la totalitat de la carrera.

*Les carreres seran sense xip electrònic.

7a Marató Infantil

L’Escala i l’esport

L'Escala i Empúries

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a la web del municipi.