Activitats nàutiques

Activitats nàutiques

Situada a la Costa Brava, a la Catalunya mediterrània, la nostra badia s’obre entre el Cap de Creus i el Massís del Montgrí.  Des del 2011, ha entrat a formar part del club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn format pels municipis de l’Escala, Sant Pere Pescador, Castelló d’Empúries i Roses. Un indret únic i privilegiat per gaudir de les activitats nàutiques.

El mar és una constant a casa nostra i esdevé font inesgotable d’activitats que permeten posar a prova la nostra perícia, durant tots els mesos de l’any, podeu trobar i escollir les que més us agradin. Al Club Nàutic L’Escala trobaràs l’Escola de Vela, des d’on t’ofereixen un ampli ventall de serveis per a poder accedir al mar amb diferents opcions adequades a les teves necessitats.

Club Nàutic L’Escala

Activitats nàutiques

La vela et permet visitar el litoral des d’una situació privilegiada, i arribar a racons només accessibles per mar que d’altra manera no poden ser visitats. Els amants de les activitats nàutiques trobareu un ampli ventall de serveis relacionats amb aquest esport: des de cursets d’aprenentatge fins a lloguer d’embarcacions de vela, amb patró o sense, o les excursions organitzades per a petits grups.

Al Club Nàutic L’Escala trobaràs l’Escola de Vela, des d’on t’ofereixen un ampli ventall de serveis per a poder accedir al mar amb diferents opcions adequades a les teves necessitats. L’Escola de Vela està reconeguda per la Federació Catalana de Vela, la Federació Espanyola de Vela i la ISSA; disposa d’instal·lacions accessibles, al costat del mar i equipades amb tot el que és necessari per navegar sense preocupacions (vestidors, zona de varada, rampa de sortida, aules i una oficina al teu servei), fem activitats tot l’any i tenim personal qualificat a la teva disposició.

Activitats nàutiques

CAIAC
Dins de les activitats aquàtiques podràs navegar amb caiac. Un esport per a tothom i quasi per totes les edats, on descobriràs racons inaccessibles gaudint d’un punt de visió privilegiat, la Badia de Roses, les ruïnes d’Empúries, les cales i penya-segats de Montgó… Podreu practicar el caiac mitjançant visites guiades, excursions, cursets, programes a mida o bé poder llogar tot el material necessari.
| Llegir més

PÀDEL SURF
El surf de rem, conegut també com a pàdel surf, és una altra opció per visitar el nostre litoral. Podeu llogar una planxa i fer-ho pel vostre compte o apuntar-vos en alguna de les excursions que organitzen les empreses locals. El surf de rem us ofereix un angle de visió diferent, molt particular, visualitzant millor tant la superfície del mar com el fons.
| Llegir més

SURF i SURF DE VELA
Si el que us agrada és el windsurf o el surf, a l’Escala trobareu tot de serveis relacionats per poder-lo practicar. Cursets de tots els nivells, lloguer de material, infraestructures per deixar el vostre material… La diversitat dels vents que de manera tan peculiar bufen a la badia de Roses fan que els amants del windsurf tinguin l’oportunitat d’experimentar la sensació de llibertat.
| Llegir més

KITESURF
És impressionat, prova’l, una activitat en una planxa per atrevits. És una modalitat de navegació que consisteix en l’ús d’un estel de tracció que està subjecte al cos amb un arnès, permetent lliscar sobre l’aigua mitjançant una taula dissenyada a tal efecte. Aquesta combinació permet agafar grans velocitats sobre l’aigua i realitzar espectaculars salts. La badia de Roses, gràcies a les seves característiques d’orografia i els vents, és ideal per practicar aquest esport.
| Llegir més

El fons marí

SUBMARINISME
El fons marí escalenc és molt interessant per tots els amants d’aquest esport. Que les aigües de l’Escala siguin poc profundes, fa que, només a 25 metres de profunditat, s’hi poden observar una gran varietat d’espècies. El fons marí escalenc és molt interessant. El fet d’estar entre dues reserves marines (Illes Medes i Cap de Creus) i la formació calcària del massís del Montgrí, fan que les aigües de l’Escala siguin poc profundes i que, només a 25 metres de profunditat, s’hi pugui observar una gran varietat d’espècies. Podreu conèixer les restes arqueològiques de l’antic port d’Empúries o visitar coves precioses o vaixells enfonsats, com el Contentin o el Marmoler.
| Llegir més

SNORKEL
L’Escala és l’indret ideal per fer aquesta pràctica de busseig arran d’aigua. Gràcies al seu característic i ric fons marí, l’Escala és l’indret ideal per fer aquesta pràctica de busseig a ras d’aigua. Descobrireu autèntiques meravelles. Diverses empreses us ofereixen rutes programades. Altres punts d’snorkel: L’aspre (situat a la Platja), L’Olla, El Cargol, La Creu i Moll Grec.
| Llegir més