Cursa 5 Km d’Empúries

El dissabte 14 de novembre se celebrarà la 3a Cursa dels 5 km. d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala i que transcorrerà per un entorn privilegiat i de gran bellesa com és Empúries. La sortida del Museu d’Arqueologia, és un indret ple de riquesa històrica y cultural. Empúries va ser la porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. En aquest jaciment s’hi conserven les restes d’una ciutat grega, l’enclavament colonial d’Empòrion i d’una ciutat romana, l’antiga Emporiae, creada a inicis del segle Iac sobre les estructures d’un campament militar romà instal.lat durant el segle anterior.

Us proposem un circuit totalment urbà de 5 km, que transcorre en el marc incomparable que formen Empúries i el seu entorn, un indret únic i privilegiat. El temps límit per finalitzar la cursa serà de dues hores.

Inscriu-te

Cursa 5 Km d'Empúries

La carrera està oberta a tothom qui accepti i respecti la distància, el reglament i tingui els 12 anys el dia de la prova.

PREU
El preu de la inscripció és de 4€ més l’aportació de l’euro solidari.
Si ja estàs inscrit a qualsevol de les curses de diumenge, marató, mitja marató o als 10km, només cal pagar l’euro solidari.

PER INTERNET
Aviat podreu formalitzar la inscripció a través de l’aplicatiu TPV (on-line) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.
En aquest aplicatiu també podreu consultar la llista d’inscrits a les diferents curses.
*La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el dijous 12 de novembre, a les 15h.

PRESENCIALS
De forma presencial es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala fins al dissabte 14 de novembre, d’11.00 a 13.00 al carrer Rusiñol 4.
O bé a l’Oficina de Turisme de L’Escala, fins al dijous 12 de novembre a les 20 hores, a la plaça de les Escoles 1.

Els dorsals

La 7a Fira de la Marató d’Empúries vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors, voluntaris i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

ELS DORSALS
El dorsal per la 3a Cursa dels 5 km. d’Empúries, s’haurà de recollir al Pavelló de L’Escala el dissabte 14 de novembre, d’11 a 13 hores del matí. També el podreu recollir el mateix dissabte, al Museu d’Arqueologia d’Empúries, de 16 a 17 hores.

El dorsal haurà de ser visible a la part davantera del tronc durant la totalitat de la cursa.

Els corredors que no el portin o el portin doblegat no entraran en la classificació i no podran optar a cap premi.

Trofeus

A la 3a Cursa dels 5 km. d’Empúries hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina i per les tres primeres classificades de la general femenina.

Els trofeus que no s’hagin recollit, al Pavelló de L’Escala, tres mesos després de la Marató no podran ser reclamats.

Les curses

El diumenge 15 de novembre segons les vostres preferències, podreu participar en qualsevol de les tres proves que us oferim, la 16a. Marató d’Empúries amb 42,195 quilòmetres, l’11a Mitja Marató d’Empúries amb 21,095 quilòmetres o bé l’11a Cursa dels 10 km. d’Empúries.

El dissabte 14 de novembre, prèvia a la marató, es portarà a terme la 3a Cursa dels 5 km. d’Empúries que tindrà lloc en un indret únic i privilegiat com és el Museu d’Arqueologia d’Empúries i el seu entorn.
Així mateix des de l’organització volem involucrar a les famílies en aquest esdeveniment esportiu i per aquest motiu celebrarem la 7a Marató Infantil. Organitzarem curses per a nens i nenes de 4 a 12 anys amb recorreguts adaptats a cada categoria.