Tot un èxit

L’Escala celebra la 3a. Cursa de la Dona amb la xifra rècord de més de 1.250 participants.

El diumenge 27 de gener de 2019, s’ha celebrat una nova edició de la Cursa de la Dona, cursa atlètica solidària i no competitiva, organitzada pel Grup de Dones i el Patronat d’Esports de L’Escala. Amb una participació rècord de quasi 1300 participants, es va donar la sortida de La Punta (Platja de L’Escala) a les 10.00 hores. Les participants van completar, corrent o caminant, un recorregut de 5 quilòmetres que les va portar fins al Museu d’Arqueologia, el Passeig d’Empúries i per acabar, de nou, a La Platja de L’Escala.


Juntes per la diabetis

Si a la primera edició la prova va girar entorn del càncer i l’any 2018 com una marxa solidària en contra de la violència de gènere,  en aquesta edició els diners recaptats a la cursa (3€ de cada participant) es destinaran a l’Associació de la Diabetis de Catalunya  a Girona.

Un cop a l’arribada, les participants van poder gaudir d’aigua, fruita i d’una xocolatada per recuperar les forces i poder participar, tot seguit, en l’exhibició de zumba i balls en línia que va preparar l’organització de la cursa i que va ser tot un èxit. Finalment es van repartir els premis a la participant més jove i de més edat de la cursa.