El MIC a L’Escala

MIC

El MIC a L’Escala, és un torneig de futbol base internacional amb la participació dels clubs i seleccions nacionals més potents del món.  Aquesta competició va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol lloc del món de poder conviure i competir amb aquests equips. Milers de jugadors i jugadores, de totes les edats, provinents dels cinc continents omplen les nostres contrades d’il·lusió i de futbol.

El MIC Football s’ha convertit en una cita ineludible per a les grans institucions del futbol mundial. Molts dels grans clubs i seleccions del món participen en el torneig. Podreu gaudir dels joves valors que no trigaran a irrompre en el futbol professional.

El MIC a L'Escala

Aleví Futbol 11

Els esports a L'Escala

Durant cinc intensos dies es disputen centenars de partits als camps repartits per tota la província de Girona. A L’Escala, es jugarà la categoria D que correspon a l’aleví de futbol 11. Participen jugadors nascuts després del dia 1 de gener del 2008, excepte dos jugadors que poden ser nascuts a partir del dia 1 de juliol del 2007.

El MIC a L’Escala, es juga en el Camp de Futbol Nou Miramar. Aquesta moderna i eficient instal·lació compta amb un camp de gespa natural de 102 x 62 metres i amb un camp de gespa artificial d’última generació de 90 x 45 metres. Els camps són reglamentaris, de futbol 11 i de futbol 7 i disposen de llum artificial.

Els esports a L'Escala

L’Escala i l’esport

Els esports a L'Escala

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a la web del municipi.