El Pavelló d’Esports

El Pavelló d'Esports

El Pavelló d’Esports de L’Escala és una Instal.lació coberta per a la pràctica de diferents disciplines esportives. La pista poliesportiva és de parquet flotant, de 45 x 28 metres, amb la possibilitat de poder utilitzar de tres pistes laterals independents.

També disposa de marcador electrònic, cortines separadores de pistes, xarxes protectores de fons de pista, dues cistelles centrals i sis laterals penjades al sostre i es complementa amb dos magatzems amb accés directe a pista.

El pavelló està equipat amb sis vestidors col·lectius, amb capacitat per vint persones cadascún. Apart, també disposa de dos vestidors dobles per àrbitres i monitors.

Disposa d’una graderia calefactada, amb capacitat per a dues-centres cinquanta persones sentades. La instal.lació es complementa amb dos punts de control, tres oficines, una sala de reunions, una sala de primers auxilis, zona de relax amb màquines expenedores i serveis públics adaptats.

Camps de Futbol

Situació

El Pavelló d'Esports

El Pavelló d’Esports està situat, al carrer Rusiñol 4 de L’Escala.
L’horari d’atenció el públic és, de dilluns a divendres, de 8 a 13 hores i de 15 a 23 hores.

C/ Rusiñol, 4
Telèfon 972 772951
44CH+VX  Codi Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
42.122128, 3.129997

Camps de Futbol

Instal.lacions municipals

La xarxa d’equipaments esportius és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Els equipaments esportius, com el Pavelló d’Esports de L’Escala, són espais dissenyats específicament o adaptats per poder portar a terme diferents modalitats esportives. Aquestes instal·lacions estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans. Volen fomentar l’esport en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments esportius municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

Camps de Futbol