El rocòdrom municipal

El rocòdrom municipal

La Sala Polivalent compta amb un espai amb més de mil metres quadrats utilitzables adaptats per a diferents tipus d’activitats. A la planta baixa, trobem el rocòdrom municipal, un espai totalment climatitzat, il.luminat i adaptat per a la pràctica de l’escalada. El seu objectiu es promoure la pràctica d’aquesta activitat , tant des de la vessant esportiva com la lúdica.

El rocòdrom municipal és un espai concebut per a l’entrenament i descoberta de l’escalada. Disposa de tota mena de presses, planteja nombrosos itineraris amb diferents graus de dificultat i compta amb un terra capaç d’absorbir qualsevol caiguda amb seguretat. Els rocòdroms són espais on aprendre tècniques d’escalada i millorar el condicionament fisic, i aporten de forma artificial el que es pot trobar en un entorn natural.

També hi ha una via d’escalada exterior a la paret oest de la Sala Polivalent.

Camps de Futbol

Situació

La Sala de tennis taula està situada al carrer Garrotxa 3, de L’Escala.

Telèfon 972 772951
44FH+4W | Codi Maps
42°07’22.1″N 3°07’47.1″E
42.122813, 3.129759

Camps de Futbol

Xarxa d’equipaments

La xarxa d’intal.lacions esportives és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Els equipaments esportius, com el rocòdrom, són espais dissenyats específicament o adaptats per poder portar a terme diferents modalitats esportives. Aquestes instal·lacions estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans. Volen fomentar l’esport en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments esportius municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

Camps de Futbol