La Cursa dels 5 km.

Una cursa romàntica

El dissabte 4 de maig, se celebrarà la 2a edició dels 5 quilòmetres d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i que transcorrerà per un entorn únic i privilegiat com és l’entorn de la Platja de L’Escala i el seu Passeig Marítim.

També coneguda com la “Platja de les Barques”, la trobem al bell mig del nucli urbà de l’Escala. Encara s’hi poden veure alguns dels norais on s’amarraven les barques i els vells pilons d’amarrar del segle XVIII que feien servir les grans embarcacions de cabotatge. Aquest és el rovell de l’ou del municipi. Voltada de zona de passeig i de bars i restaurants, és una platja de sorra gruixuda, molt apreciada pels banyistes locals.

Un euro del preu de la inscripció, de cada participant de totes les curses, es destinarà a l’Associació Local Contra el Càncer.

Cronologia

01


INSCRIU-TE


Per Internet, a través de l’aplicatiu web, fins al divendres 3 de maig a les 15.00 hores de la tarda.

De forma presencial, les podeu fer a l’Oficina de Turisme i al Pavelló d’Esports de L’Escala al C/ Rusiñol, nº4.

02


RECULL EL DORSAL


Els podeu recollir el dissabte 4 de maig d’11.00 a 13.00 del matí, al Pavelló d’Esports de L’Escala.

O bé el mateix dissabte 4 de maig, de 15.30 a 16.30 hores, en el mateix lloc de sortida, a la Platja de L’Escala.

03


GAUDEIX


La sortida de la cursa tindrà lloc a la Platja de L’Escala a les 17.00 hores. El temps límit serà de dues hores.

Us proposem un circuit, de 5 km., planer i molt atractiu certificat per la Federació Catalana d’Atletisme.


El circuit

Us proposem un circuit totalment planer, urbà i amb 5 quilòmetres, certificats per la Federació Catalana d’Atletisme, que transcorre en el marc incomparable d el nucli antic de L’Escala, un entorn únic i privilegiat.

Podreu gaudir de la nostra badia, que forma part del club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn.

  • El temps límit per finalitzar la cursa serà de dues hores. El circuit romandrà tancat al trànsit.

Els trofeus

A la Cursa dels 5 quilòmetres d’Empúries hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina, i per les tres primeres classificades de la femenina.
L’organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l’any de naixement.


Inscriu-te

Per internet

Podeu formalitzar la inscripció a través de l’aplicatiu TPV (per internet) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit. En aquest aplicatiu també podreu consultar la llista d’inscrits a les diferents curses.

  • La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el divendres 3 de maig, a les 15.00 hores.

Presencialment

De forma presencial, les inscripcions es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala al carrer Rusiñol, 4,
o bé a l’Oficina de Turisme de L’Escala a la Plaça de les Escoles, 1.

  • A l’Oficina de Turisme, fins al divendres 3 de maig a les 13.00 hores.
  • Al Pavelló d’Esports, fins al dissabte 4 de maig, de les 11.00 a 13.00 hores.

Autorització pels menors

Els menors d’edat (que encara no tinguin 18 anys complerts el dia de la prova) hauran d’entregar obligatòriament l’autorització, que es trova adjunt a aquest link, degudament omplerta i signada pel pare / mare o tutor legal del menor.


Preus

Si ja estàs inscrit a qualsevol de les curses de diumenge, 42 km, 21 km o els 10 km, nomès cal pagar l’euro solidari per participar a la Cursa dels 5 km. d’Empúries.

El preu de la inscripció a la Cursa dels 5 quilòmetres d’Empúries és de 4€ més l’euro solidari.

Un euro del preu de la inscripció, de cada participant de totes les curses, es destinarà a la fundació benèfica  Associació Local Contra el Càncer de L’Escala.


Dorsals i xips

L’entrega de dorsals es farà el dissabte 4 de maig, d’11.00 a 13.00 al Pavelló d’Esports de L’Escala o bé una hora abans (de 15.30 a 16.30 hores) a La Platja de L’Escala (La Punta).

Per poder recollir-los cal presentar el resguard de la inscripció (en paper o a través del mòbil o tauleta) i un document oficial d’identificació.

Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una altra aportant el comprovant de la inscripció o el DNI de la corredora, o ensenyant el comprovant de la inscripció en un telèfon mòbil o tauleta.