Escola de ciclisme

Escola de ciclisme

L’escola de ciclisme adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys, vol facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta modalitat esportiva, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

La nostra prioritat és que els nens i nenes s’ho passin bé gaudint de l’esport i concretament del ciclisme. En aquest sentit promovem aprenentatge de diversos elements tècnics sobre la bicicleta tot combinant-ho amb altes dosis de diversió.

Podreu gaudir d’activitats amb la bicicleta tant al pump track, com a la pista asfaltada o sortir a la muntanya a fer ruta.

L’Escola de ciclisme

El Club Ciclista esquenapelats és l’encarregat de gestionar l’Escola de Ciclisme de L’Escala. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del ciclisme.

Lloc: Centre Cívic del Camp del Pilans.

Edats: per a nenes i nens de 4 a 16 anys.

Dies:
  Els dimarts i dijous.

Horari: de 17.00 a 18.15 hores.

Durada: d’octubre a maig, segons el calendari escolar.

Preus:
Matricula 15€.
Un dia, 75€ / trimestre.
Dos dies, 90€ / trimestre.

*Cal portar la bici en bon estat, casc, bidó amb aigua i moltes ganes de pedalar !!!

Les instal.lacions

Escola de ciclisme

El Pump Track de L’Escala és un circuit generalment de generoses dimensions, el qual podem recórrer completament amb un patí o monopatí sense impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense la necessitat de pedalar impulsant-nos solament mitjançant la inèrcia adquirida en els salts i peralts del circuit i la pròpia habilitat del ciclista.