Escola de ciclisme

Escola de ciclisme

L’escola de ciclisme adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys, vol facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta modalitat esportiva, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

La nostra prioritat és que els nens i nenes s’ho passin bé gaudint de l’esport i concretament del ciclisme. En aquest sentit promovem aprenentatge de diversos elements tècnics sobre la bicicleta tot combinant-ho amb altes dosis de diversió.

Podreu gaudir d’activitats amb la bicicleta tant al pump track, com a la pista asfaltada o sortir a la muntanya a fer ruta.

Escola de ciclisme

L’Escola de ciclisme

El Club Ciclista esquenapelats és l’encarregat de gestionar l’Escola de Ciclisme de L’Escala. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del ciclisme.

Lloc: Centre Cívic del Camp del Pilans.

Edats: per a nenes i nens de 4 a 16 anys.

Dies:
  Els dimarts i dijous.

Horari: de 17.00 a 18.15 hores.

Durada: d’octubre a maig, segons el calendari escolar.

Preus:
Matricula 15€.
Un dia, 75€ / trimestre.
Dos dies, 90€ / trimestre.

*Cal portar la bici en bon estat, casc, bidó amb aigua i moltes ganes de pedalar !!!

Escola de ciclisme

Les instal.lacions

Escola de ciclisme

El Pump Track de L’Escala és un circuit generalment de generoses dimensions, el qual podem recórrer completament amb un patí o monopatí sense impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense la necessitat de pedalar impulsant-nos solament mitjançant la inèrcia adquirida en els salts i peralts del circuit i la pròpia habilitat del ciclista.

Escola de ciclisme