Escola de pàdel

Escola de pàdel

L’Escola de Pàdel vol facilitar que els nens i nenes de L’Escala, puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del pàdel. Prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

El pàdel és un esport molt divertit i dinàmic, ideal per a les primeres edats. Allunya als nens del sedentarisme, desenvolupa les seves capacitats motrius i els proporciona autoestima i seguretat en si mateixos.

Escola de pàdel

El Club de Tennis de L’Escala és l’encarregat de gestionar l’Escola de Pàdel de L’Escala. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del pàdel i la possibilitat de participar a les competicions que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

Lloc: Pistes Municipals de Tennis i Pàdel.

Durada: d’octubre a maig, segons el calendari escolar.

Classes diàries d’una hora
Dies: Dimarts, divendres i dissabte.

Preus cada mes:
Socis: (1 dia) 35€ – (2 dies) 61€ – (3 dies) 92€.
No socis: (1 dia) 40€ – (2 dies) 73€ – (3 dies) 107€.

Contactar:
Els interessats podeu sol·licitar més informació a les oficines del Club de Tennis L’Escala, al carrer Escorxador 79, a les Pistes Municipals de Tennis i Pàdel.
També podeu enviar un correu a, clubdetennislescala@hotmail.com o contactar al número 972 770138 (Club Tennis L’Escala).

Les instal.lacions

Escola de pàdeel

L’Escola de Pàdel es portarà a terme en les Pistes Municipals de Tennis i Pàdel. Instal·lacions municipals, gestionades pel Club de Tennis L’Escala, per a la pràctica del tennis i del pàdel amb tres pistes de tennis de terra batuda i dues pistes de pàdel amb gespa artificial. Compta amb serveis com vestidors, local social i oficines per a poder realitzar les gestions de l’entitat. També es disposa de llum artificial a tota la instal.lació.

C/ Escorxador 79
Telèfon 972 770138
44CH+X9   Codi G. Maps
42°07’20.8″N 3°07’42.3″E
42.122439, 3.128414