Escola de Vela

Escola de  Vela

L’Escola de Vela del Club Nàutic L’Escala, adreçada a infants a partir de 4 anys, vol facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta modalitat esportiva. Prioritzem que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat. L’escola està reconeguda per la Federació Catalana de Vela.

Des de l’Escola de Vela t’oferim cursos de vela lleugera per tal d’iniciar-te en l’aprenentatge d’aquest esport. Organitzem cursos en diferents èpoques de l’any per diferents edats i nivells. Tant si disposes d’embarcació, com si tens experiència, com si no ho has provat mai,  t’oferim la possibilitat de gaudir d’aquest esport, amb un ventall d’activitats i propostes entre les que de ben segur trobaràs la que necessites.

Club Nàutic L’Escala

El Club Nàutic L’Escala és una associació esportiva amb més de 40 anys d’història situada al Port  de l’Escala, a la vora de les ruïnes d’Empúries i dels parcs naturals del Montgrí i dels Aiguamolls de l’Empordà. L’Àrea esportiva de l’entitat organitza activitats i esdeveniments esportius durant tot l’any i gestiona l’Escola de Vela del Club. L’escola està reconeguda per la Federació Catalana de Vela. Des d’aquesta secció, s’organitzen cursos de vela per a nens i adults durant tot l’any. També us podem oferir altres propostes encaminades a descobrir el nostre entorn a través de la pràctica esportiva en l’àmbit marítim.

En els darrers anys, el Club ha millorat notablement les seves instal·lacions. Ha experimentat un important creixement de l’oferta de serveis portuaris i esportius que presta. Sens dubte, la modernització de l’entitat s’ha caracteritzat per aquests dos aspectes, els quals defineixen la realitat actual del Club.