Esports a L'Escala
Escola esportiva de bàsquet

Escola esportiva de bàsquet

Club Bàsquet L'Escala

Escola esportiva de bàsquet
L’Àrea d’Esports, mitjançant el Club Bàsquet L’Escala, porten a terme l’activitat d’iniciació i d’aprenentatge del bàsquet, al Pavelló d’Esports de L’Escala. Es porta a terme per facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquest esport, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

El bàsquet a L'Escala

El basquetbol, popularment conegut com a bàsquet, és un esport practicat entre dos equips de cinc jugadors en joc cadascun, que cerquen d’introduir una pilota dins de la cistella defensada per l’equip contrari, amb l’objectiu d’aconseguir més punts que l’adversari, tot respectant les regles del joc. És un esport molt divertit i dinàmic, ideal per a les primeres edats. Allunya als nens del sedentarisme, desenvolupa les seves capacitats motrius i els proporciona autoestima i seguretat en si mateixos.
En ser un esport d’equip, fomenta la sociabilitat. La dinàmica del bàsquet ensenya als nens i nenes a prendre decisions i a resoldre les situacions pròpies del joc. Es fomenta la cooperació i la solidaritat entre els companys, per davant de la competitivitat. L’activitat es realitza al Pavelló Municipal de L’Esport de L’Escala.

Vine a jugar a bàsquet

Escola esportiva de bàsquet

Horaris:

Àrea d'Esports de L'Escala

Ubicació