Esports a L'Escala
Escola esportiva de futbol

Escola esportiva de futbol

Futbol Club L'Escala

Escola esportiva de futbol
L’Àrea d’Esports, mitjançant el Futbol Club L’Escala, porten a terme l’ Escola esportiva de futbol, activitat d’iniciació i d’aprenentatge del futbol a l’Escala, al Camp de futbol Nou Miramar de L’Escala. Es porta a terme per facilitar que tots els infants de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del futbol, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

El futbol a L'Escala

El futbol és un esport dinàmic i divertit, ideal per a les primeres edats. Allunya als nens del sedentarisme, desenvolupa les seves capacitats motrius i els proporciona autoestima i seguretat en si mateixos.
En ser un esport d’equip, fomenta la sociabilitat. La dinàmica del mateix futbol ensenya als nens a prendre decisions i a resoldre les diferents situacions pròpies del joc. Es fomenta la cooperació i la solidaritat entre els companys, per davant de la competitivitat.

Vine a jugar a futbol

Escola esportiva de futbol

Horaris:

Àrea d'Esports de L'Escala

Ubicació del Camp de Futbol