Esports a L'Escala
Escola esportiva de taekwondo

Escola esportiva de taekwondo

Escola esportiva de taekwondo.
L’Àrea d’Esports us proposa l’escola de taekwondo per facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta art marcial, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.
El Taekwondo ofereix molts beneficis a tots els practicants, el seu entrenament continuat, a més de preparar-nos físicament, també fa que la nostra ment sigui més àgil i estigui preparada per afrontar tots els problemes de la vida quotidiana. Als nens i a les nenes, els hi dona una seguretat personal, formant el seu caràcter en conviure amb uns reflexos que al futur formaran part de la seva personalitat.
Físicament dona força, potència, velocitat, elasticitat, coordinació i equilibri, però a més a més, mentalment ens ofereix concentració, reflexos, autocontrol i confiança en nosaltres mateixos, i amb això la nostra autoestima creix notablement. Us proposem l’escola de taekwondo per facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral.
Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta art marcial, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

Taekwondo a L'Escala

T'agrada el taekwondo?

Horaris del taekwondo.

Preus del taekwondo.

Àrea d'Esports

Ubicació