Jocs esportius

Jocvs esportius

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya. Per l’esport escolar, el més important és aconseguir la màxima participació d’esportistes sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècniques, i que aquests gaudeixin sempre d’unes activitats programades amb criteris lúdics i formatius.
Dintre del programa l’aspecte de competitiu és secundari.

L’esport escolar

Jocs esportius escolars

La pràctica esportiva ha esdevingut un fenomen social i ara mateix és un instrument de relació, de formació, d’equilibri i d’integració de les persones en el món que les envolta. El nostre objectiu principal és promoure l’activitat física i poder desenvolupar la cultura esportiva dins de l’àmbit municipal.
Els jocs escolars neixen amb la idea de dinamitzar i promocionar la cultura de l’esport entre els més petits simplement participant en un seguit d’activitats no competitives i de promoció obertes a tothom.
Podran practicar, un dia a la setmana, diferents modalitats i activitats esportives.

Lloc: Pavelló d’Esports de L’Escala.

Dies: Els dimarts, 3er i 4art de primària.

Dies: Els dijous, 5è i 6è de primària.

Horari: de 16.45 a 17.45 hores.

Durada: d’octubre a maig, segons el calendari escolar.

Les inscripcions

El dilluns 16 de setembre començaran, a les oficines del Pavelló d’Esports de L’Escala, les inscripcions als Jocs Esportius Escolars 2019-2020, adreçats a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Lloc: Pavelló d’Esports de L’Escala.

Preu:
 50€ / temporada. Assegurança d’accidents a part, 15€.

Horari: De 16.00 a 19.00 hores.

*Cal portar una fotocòpia de la targeta sanitària.