Festa del Pedal

festa del pedal

Coincidint amb els actes de la Festa Major el Club Ciclista Esquenapelats, amb la col.laboració de l’Àrea d’Esports, portarem a terme una nova edició de la Festa del Pedal. Amb aquesta «pedalada» popular, es vol aconseguir que els participants gaudeixin en família d’una sortida en bicicleta.

El recorregut d’uns vuit quilòmetres, apte per a totes les edats, sortirà de La Platja de L’Escala a les 9 del matí. Arribarem fins a la veïna població d’Albons per la carretera asfaltada GIV-6322 i pararem en l’aparcament del restaurant Ca La Nati on tindrem a punt un petit avituallament. Seguirem i ens dirigirem cap al veïnat del Camp dels Pilans, on finalitzarà la «pedalada».

Tot seguit gaudirem d’un bon esmorzar a base de botifarres a la brasa preparades per l’associació de veïns del barri, que cada any col·labora amb l’activitat. En acabar s’entregaran els guardons als participants més joves i als de més edat, tant en homes com en dones.

Festa del pedal

Cronologia

La Festa del pedal
Pedalada popular

Inscripcions

Les inscripcions per la Festa del Pedal es podran fer presencialment en el mateix lloc de sortida, a la La Riba a la Platja de L’Escala, de 8’00 a 9.00 hores.
El preu per poder participar en la «pedalada» serà d’un euro.
S’inclou l’assegurança de dia, el petit avituallament i l’esmorzar, entrepà de botifarra i beguda, a l’arribada.

INSCRIPCIONS: de 8.00 a 9.00 hores.
LLOC: A La Riba (Platja de L’Escala).
PREU: Un euro.
CIRCUIT: La Platja – Albons – Camp dels Pilans.
SORTIDA: A les 9.00 del matí.

Festa del Pedal
Els esports a L'Escala. Fent esport
Pedalada popular

L’Escala i l’esport

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir. Trobaràs molta més informació a la web del municipi.

Els esports a L'Escala
Festa del Pedal a L'Escala