Fira de la Marató

La 7a Fira de la Marató d’Empúries vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors, voluntaris i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

La Fira de la Marató s’instal·larà en el Pavelló d’Esports de L’Escala, el dissabte 14 de novembre. L’horari serà d’11 a 13 hores i de 16 a 20 hores de la tarda.

Degustació d’anxoves

Al Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala, a partir de les 17 hores, a part de recollir el dorsal o fer les últimes inscripcions podreu gaudir d’una degustació d’Anxoves de L’Escala per a tots els participants i acompanyants de les diferents curses.
La reputació de l’anxova de L’Escala és d’àmbit mundial, mantenint al llarg dels anys l’elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

Al Pavelló de L’Escala

Fira de la Marató

Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.
El Pavelló és una instal.lació coberta per a la pràctica de diferents disciplines esportives. La pista poliesportiva és de parquet flotant, de 45 x 28 metres amb la possibilitat de poder utilitzar les tres pistes laterals independents. Disposa d’una graderia amb capacitat per a 300 persones.

Ens trobareu a:
C/ Rusiñol, 4 – Telèfon 972 772951
44CH+VX  Codi G. Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
42.122128, 3.129997

Les curses

El diumenge 15 de novembre, segons les vostres preferències, podreu participar en qualsevol de les tres proves que us oferim, la 16a. Marató d’Empúries amb 42,195 quilòmetres, l’11a. Mitja Marató d’Empúries amb 21,095 quilòmetres o bé l’11a. Cursa dels 10 km. d’Empúries.

El dissabte 14 de novembre, prèvia a la marató, es portarà a terme la 3a. Cursa dels 5 km. d’Empúries que tindrà lloc en un indret únic i privilegiat com és el Museu d’Arqueologia d’Empúries i el seu entorn.
Així mateix des de l’organització volem involucrar a les famílies en aquest esdeveniment esportiu i per aquest motiu celebrarem la 7a. Marató Infantil. Organitzarem curses per a nens i nenes de 4 a 12 anys amb recorreguts adaptats a cada categoria.