Esports a L'Escala
Jocs esportius escolars

Jocs escolars

Jocs escolars
Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya. Pels consells esportius el més important és aconseguir la màxima participació d’esportistes sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècniques, i que aquests gaudeixin sempre d’unes activitats programades amb criteris lúdics i formatius. Dintre del programa l’aspecte competitiu és secundari.
Els jocs escolars de Catalunya neixen amb la idea de dinamitzar i promocionar la cultura de l’esport entre els més petits simplement participant en un seguit d’activitats no competitives i de promoció oberta a tothom. L’activitat es porta a terme a la pista poliesportiva del Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala.
Els monitors del Club Bàsquet L’Escala organitzen i porten a terme aquesta activitat d’iniciació esportiva en el Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala. Els JEEC estan orientats cap els infants i adolescents, des de 1er de primària fins a 4art d’ESO. En aquestes edats caldrà programar activitats d’iniciació a les diferents modalitats esportives, considerades l’estadi previ a la competició.

Jocs d'iniciació esportiva

Jocs escolars de Catalunya.

Horaris.

Preus.

Àrea d'Esports

Ubicació