La piscina municipal

La piscina municipal

La piscina municipal és un centre concebut perquè des dels més petits, fins als més grans, hi trobin el seu espai per a la millora del seu benestar. S’hi pot gaudir de dues piscines cobertes i climatitzades, banys de vapor, spa i espai UVA.

La piscina gran, de 25 metres, ofereix vuit carrers per a la pràctica de la natació. S’hi imparteixen cursets d’aprenentatge i perfeccionament per a infants i adults, activitats aquàtiques dirigides i entrenaments personals ajustats a la demanda de les necessitats dels usuaris.
La piscina petita és Idònia per a les classes d’aquagym, els cursos de natació per a bebès i nens o per a realitzar exercicis de rehabilitació.

Disposa de vestidors col.lectius i per a grups totalment adaptats i climatitzats. L’usuari pot disposar a més de taquilla personalitzada, zona de relaxament amb màquines expenedores i zona exterior d’aparcament gratuït.

Sala de ciclo indoor

La sala de ciclo indoor és un espai adaptat per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. Podrà posar-te en forma seguint el ritme de la música damunt d’una bicicleta estàtica. És una activitat que ofereix un entrenament físic dissenyat per a la millora cardiovascular mentre es focalitza un intens treball en cames, abdominals i la part posterior del cos.

Sala de fitness

La piscina municipal

La sala de fitness és un espai adaptat i equipat amb màquines cardiovasculars i de tonificació d’última tecnologia. També hi podem trobar una zona de pes lliure, zona d’estiraments i zona d’entrenament funcional. Podeu disposar de l’assessorament dels tècnics de la instal.lació, que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius amb programes d’entrenament personalitzat.

Sala d’activitats dirigides

Espai específic adaptat i equipat per a la realització d’activitats dirigides com el zumba, GAC, TBC, pilates, bodypump, bodycombat, tonificació i moltes més.

Situació

La Piscina Municipal està situada al carrer Rusiñol 1, de L’Escala.

Telèfon 972 775132
44FH+2R  | Codi Maps
42°07’21.4″N 3°07’46.3″E
42.122618, 3.129530