Les pistes de tennis

Les pistes de tennis

Les pistes de tennis i de pàdel de L’Escala és una Instal·lació municipal adaptada per a la pràctica del tennis i del pàdel.
Disposa de tres pistes de tennis de terra batuda i dues pistes de pàdel amb gespa artificial.

Compta amb serveis complementaris com vestidors, local social i oficines per a poder realitzar les gestions de l’entitat.
També es disposa de llum artificial a tota la instal.lació i serveis públics.

El Club Tennis L’Escala és l’entitat que gestiona directament la instal.lació. L’objectiu del club és fomentar la pràctica del tennis i del pàdel, tant des de la vessant social o la de lleure com en la seva vessant competitiva. Vol inculcar valors fonamentals com el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip, mitjançant les seves escoles esportives de tennis o amb l’organització d’activitats socials.

Camps de Futbol

Situació

Les pistes de tennis

Les pistes de tennis i pàdel estan situades al carrer Escorxador 79, de L’Escala.

Telèfon 972 770138
44CH+X9 | Codi Maps
42°07’20.8″N 3°07’42.3″E
42.122439, 3.128414

Camps de Futbol

Xarxa d’equipaments

La xarxa d’intal.lacions esportivestives és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Els equipaments esportius, com les pistes de tennis i pàdel municipals, són espais dissenyats específicament o adaptats per poder portar a terme diferents modalitats esportives. Aquestes instal·lacions estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans. Volen fomentar l’esport en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments esportius municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

Camps de Futbol