Les pistes exteriors

Les pistes exteriors

Disposem d’equipaments esportius exteriors adaptats per la pràctica de diferents modalitats esportives a l’aire lliure. Les pistes exteriors:

– Pista de futbol 3×3 amb gespa artificial.
– Pista de bàsquet exterior amb cistelles antivandàliques.
– Taules exteriors antivandàliques de tennis de taula.
– Pistes de boxes.
– Una zona coberta practicable ideal pel patinatge.
– Zona de jocs infantils
– Zona de bar i serveis públics.

L’horari de funcionament és de 9.00 a 22.00 hores als mesos de juliol i agost i de 9.00 a 20.00 hores de la tarda, la resta de l’any.

L’Skate Park

Situació

Les pistes exteriors

Les pistes exteriors estan situats a la plaça Catalunya al carrer Camí Ample s/n de L’Escala

Carrer Camí Ample s/n
Telèfon 972 774818
42.12201, 3.13376

Els esports a L'Escala

Xarxa d’equipaments

La xarxa d’intal.lacions esportives és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Els equipaments esportius, com les pistes esportives exteriors, són espais dissenyats específicament o adaptats per poder portar a terme diferents modalitats esportives. Aquestes instal·lacions estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans. Volen fomentar l’esport en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments esportius municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

L’Skate Park