L’Skate Park

L'Skate Park

L’Skate Park és un ambient construït amb propòsits recreatius pels qui practiquen, patinatge, roller, skateboarding, snakeboard i bmx amb la finalitat de practicar, i desenvolupar la seva tècnica esportiva. És un espai constituït per diverses estructures destinades a la realització dels trucs.

L’Skate Park

Situació

L’Skate Park està situat a l’aparcament del Pavelló d’Esports al carrer Rusiñol 4, de L’Escala.

Telèfon 972 774818
44CH+VX  | Codi G. Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
42.122128, 3.129997

Els esports a L'Escala

Xarxa d’equipaments

La xarxa d’intal.lacions esportives és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Els equipaments esportius, com el rocòdrom, són espais dissenyats específicament o adaptats per poder portar a terme diferents modalitats esportives. Aquestes instal·lacions estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans. Volen fomentar l’esport en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments esportius municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

L’Skate Park