3a Marató Descalcista

El diumenge 15 de novembre, en el marc de la 16a. Marató d’Empúries, celebrarem la 3a Marató Descalcista i Minimalista d’Empúries, que transcorrerà per un entorn privilegiat i de gran bellesa com és el Museu d’Arqueologia d’Empúries. Podreu gaudir del litoral de la nostra badia que forma part del club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l’aval de la Unesco que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals de L’Escala i Empúries.

Aprofitant que Empúries va ser la porta d’entrada de les cultures Gregues i Romanes a la Península, obrirem de nou les portes a la Història i celebrarem la 3er Campionat de Marató, Mitja Marató i els 10 km minimalista i descalcista d’Empúries. Els corredors que participin descalços o amb espardenyes tindran una classificació pròpia i un reconeixement amb els seus propis trofeus.

La Categoria DESCALCISTA serà un homenatge als primers atletes que competiren a l’Antiga Grècia, bressol de la Marató i dels Jocs Olímpics.

La Categoria MINIMALISTA ho farà rememorant el calçat que utilitzaven els Romans, l’espardenya.

Per la 3a Marató Descalcista us proposem uns circuits totalment planers i urbans certificats per la Federació Catalana d’Atletisme. Uns circuits que transcorren en el marc incomparable que formen els nuclis urbans de L’Escala i Sant Martí d’Empúries, un entorn únic i privilegiat. Així mateix, i segons les vostres preferències, podreu gaudir de l’11a Mitja Marató d’Empúries, amb 21,095 quilòmetres i de l’11a Cursa de 10 km. d’Empúries.

Inscriu-te

3a Marató Descalcista

Per a participar en aquestes modalitats els corredors només hauran d’indicar, en el formulari d’inscripció, que corren en la modalitat minimalista (amb espardenyes) o descalcista.

PER INTERNET
Aviat podreu formalitzar la inscripció a través de l’aplicatiu TPV (on-line) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.
En aquest aplicatiu també podreu consultar la llista d’inscrits a les diferents curses.
*La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el dijous 12 de novembre, a les 15h.

PRESENCIALS
De forma presencial es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala fins al dissabte 14 de novembre, de les 11.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores (C/ Rusiñol 4).
O bé a l’Oficina de Turisme de L’Escala, fins al dijous 12 de novembre a les 13.00 hores (plaça de les Escoles 1).

*El diumenge 15 de novembre no s’acceptaran inscripcions.

L’Escala i l’esport

3a Marató Descalcista

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a la web del municipi.