MIC 2019

Mediterranean International Cup

El MIC és un torneig de futbol base internacional que se celebra a la Costa Brava amb la participació dels clubs i seleccions nacionals més potents del món.  Aquesta competició va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol lloc del món de poder conviure i competir amb aquests equips.

Milers de jugadors i jugadores, de totes les edats, provinents dels cinc continents omplen les nostres contrades d’il·lusió i de futbol. Durant cinc intensos dies es disputen centenars de partits als camps repartits per tota la província de Girona.

A L’Escala, es jugarà la categoria D que correspon a l’aleví de futbol 11, amb jugadors nascuts després del dia 1 de gener del 2007, excepte dos jugadors que poden ser nascuts a partir del dia 1de juliol del 2006. Els partits es disputaran als Camps de Futbol Nou Miramar de L’Escala.

El MIC Football s’ha convertit en una cita ineludible per a les grans institucions del futbol mundial. Molts dels grans clubs i seleccions del món participen al  torneig, presentant els joves valors que no trigaran en irrompre en el futbol professional. Leo Messi, Neymar Jr., Cesc Fàbregas i Gerard Piqué (FC Barcelona), Anderson (Manchester United), Lucas (Liverpool FC), Marcelo (Real Madrid CF) han participat en aquesta competició.


Camps de Futbol

El MIC a L’Escala en juga en els Camps de Futbol Nou Miramar. Aquesta moderna i eficient instal·lació compta amb un camp de gespa natural de 102 x 62 metres i amb un camp de gespa artificial d’última generació de 90 x 45 metres. Els camps són reglamentaris, i disposen de llum artificial. (Futbol 11 i futbol 7).

Compta amb una graderia coberta, amb una capacitat d’aforament de més de dues-centes persones amb seient individual. Està equipat amb sis vestidors col·lectius, amb capacitat per vint persones cadascun i disposa de tres vestidors dobles per àrbitres i monitors. La instal.lació és complementada amb dos punts de control, zona d’oficines (seu del Futbol Club L’Escala), sala de reunions, sala de primers auxilis i desfibril·lador , servei de bar i serveis públics completament adaptats i equipats.