MIC Football Cup 2019

MIC a L'Escala
Els esports i L'Escala
MIC Football Cup

MIC 2019

L’Escala, seu de la Mediterranean International Cup 2019

El MIC Football Cup 2019 és un torneig de futbol base internacional que se celebra a la Costa Brava amb la participació dels clubs i seleccions nacionals més potents del món.  Aquesta competició va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol lloc del món de poder conviure i competir amb aquests equips.

Milers de jugadors i jugadores, de totes les edats, provinents dels cinc continents omplen les nostres contrades d’il·lusió i de futbol. Durant cinc intensos dies es disputen centenars de partits als camps repartits per tota la província de Girona.

A L’Escala, s’ha jugat la categoria D que correspon a l’aleví de futbol 11, amb jugadors nascuts després del dia 1 de gener del 2007, excepte dos jugadors que poden ser nascuts a partir del dia 1 de juliol del 2006. Els partits s’han disputat als Camps de Futbol Nou Miramar de L’Escala.

El MIC Football s’ha convertit en una cita ineludible per a les grans institucions del futbol mundial. Molts dels grans clubs i seleccions del món participen al  torneig, presentant els joves valors que no trigaran en irrompre en el futbol professional. Leo Messi, Neymar Jr., Cesc Fàbregas i Gerard Piqué (FC Barcelona), Anderson (Manchester United), Lucas (Liverpool FC), Marcelo (Real Madrid CF) han participat en aquesta competició.

Camps de Futbol Nou Miramar.
Esports L'Escala Logo
Camps de futbol Nou Mirarmar

Les instal.lacions

El MIC Football Cup 2019 a L’Escala s’ha jugat en els Camps de Futbol Nou Miramar. Aquesta moderna i eficient instal·lació compta amb un camp de gespa natural de 102 x 62 metres i amb un camp de gespa artificial d’última generació de 90 x 45 metres. Els camps són reglamentaris, i disposen de llum artificial. (Futbol 11 i futbol 7).

Compte amb una graderia coberta, amb una capacitat d’aforament de més de dues-centes persones amb seient individual. Està equipat amb sis vestidors col·lectius, amb capacitat per vint persones cadascun i disposa de tres vestidors dobles per àrbitres i monitors. La instal.lació és complementada amb dos punts de control, zona d’oficines (seu del Futbol Club L’Escala), sala de reunions, sala de primers auxilis i desfibril·lador , servei de bar i serveis públics completament adaptats i equipats.