Pumptrack Park

Pumptrack Park

El Pumptrack Park de L’Escala és un dels circuits d’aquestes característiques més grans de Catalunya, amb una longitud total de 180 metres i un espai conjunt d’ocupació de 523 metres quadrats de pista i 190 metres quadrats de talussos.

És una instal.lació on podem recórrer completament amb un patí o monopatí sense impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense la necessitat de pedalar impulsant-nos solament mitjançant la inèrcia adquirida en els salts i peralts del circuit i la mateixa habilitat de l’usuari o usuària.

És obligatori l’ús del casc i proteccions.
Els menors han d’anar acompanyats dels seus pares o tutors.
L’ús d’aquesta instal.lació suposa un risc que assumeix cada usuari sota la seva pròpia responsabilitat.

El Club Ciclista esquenapelats és l’encarregat de gestionar l’Escola de Ciclisme de L’Escala. Ofereixen activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del ciclisme. Podreu gaudir d’activitats amb la bicicleta tant al pump track, com a la pista asfaltada o sortir a la muntanya a fer ruta.

Pumptrack Park

Situació

El Pumptrack Park està situat a l’espai públic del carrer del Camp dels Pilans 1, de L’Escala.

Telèfon 972 772951
C/ Camp dels Pilans, s/n.
Espai públic Camp del Pilans.
42.12103, 3.12034

Pumptrack Park

Xarxa d’equipaments

La xarxa d’intal.lacions esportives és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Els equipaments esportius, com el Pumptrack Park de L’Escala, són espais dissenyats específicament o adaptats per poder portar a terme diferents modalitats esportives. Aquestes instal·lacions estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans. Volen fomentar l’esport en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments esportius municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

Els esports a L'Escala