Travessa La Cargolada

Travessa de L'Escala

EDICIÓ DEL 2019
Èxit de participació en l’11a. edició de la Cargolada de L’Escala amb més d’un centenar de nedadors i nedadores.

El dissabte 31 d’agost es va celebrar l’onzena edició de la Cargolada de L’Escala, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports. La Travessa, de 600 metres, va sortir de la Platja de L’Escala i va donar la volta la Roca del Cargol.

En categoria masculina el guanyador de la travessia de 600 metres va ser James Lachlan, del GEIEG, amb un temps de 9 minuts i 30 segons. Seguit per Simon Sebastien del Lille Metropole, amb un temps de 10 minuts i 2 segons. El tercer classificat va ser el nedador del Club Natació Banyoles, Marc Rodríguez, amb un temps de 10 minuts i 5 segons.

En categoria femenina la guanyadora de la travessia de 600 metres va ser la nedadora del Club Natació Banyoles, Aina Fernández, amb un temps de 10 minuts i 53 segons. Seguida per Jèssica Rodríguez, del Club Natació Igualada, amb un temps de 10 minuts i 54 segons. La tercera classificada va ser Mar Garmendia, del GEIEG, amb un temps de 10 minuts i 55 segons.

Travessa La Cargolada

Natació en aigües obertes

La Travessa La Cargolada és una popular travessia en aigües obertes amb un recorregut de 600 metres, que farà la volta a la Roca del Cargol, a la Platja de L’Escala. Podreu gaudir de la nostra badia que ha entrat a formar part del club de les Badies més Belles del Món una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn.

La Travessa, de 600 metres, sortirà de la Platja de L’Escala i farà la volta a la Roca del Cargol.
La sortida es donarà a les 11.45 hores un cop finalitzi la Travessa de 2,2 km. i la Travessa del Port d’en Perris.
*Per poder participar a la Cargolada, de 600 metres, s’han de tenir 10 anys complerts.

Entrega de xips
Els xips per a la Travessa de La Cargolada s’hauran de recollir el mateix dissabte 31 d’agost, de 10.00 a 11.00 hores, en la zona de concentració de la travessa a la Punta (Platja de L’Escala). de 900 metres.

Els Trofeus
Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per a les tres primeres classificades de la general femenina de la Travessa.
Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina.

Travessa La Cargolada

Cronologia

Els esports a L'Escala
Travessa La Cargolada
Els esports a L'Escala
Travessa La Cargolada

Les inscripcions

Per internet
Podreu formalitzar la vostra inscripció, de l’1 de juliol al 29 d’agost, mitjançant l’aplicació TPV per internet i realitzar el pagament, de forma segura, amb la targeta de crèdit.

En efectiu
Teniu la possibilitat de formalitzar la vostra inscripció, de l’1 de juliol al 29 d’agost, al Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala, al C/ Rusiñol 4 o bé a l’Oficina Municipal de Turisme de la plaça de les Escoles.

Fulls d’autorització
En cas de no tenir l’edat exigida per les diferents curses, s’haurà de descarregar el full d’autorització parental. Aquest document eximeix de tota responsabilitat a l’organització pels danys o perjudicis que el menor pugui causar a terceres persones. També pels que ell mateix pogués patir en relació amb l’activitat en què participa.

Travessa de L'Escala
Travessa La Cargolada

Inscripcions tancades !!!

Travesssa de L'Escala. Inscripcions.
Travessa La Cargolada

El reglament

Cada nedador participa lliurement a la Travessa La Cargolada i assumeix tota la responsabilitat, rellevant de tota responsabilitat als Organitzadors i Col·laboradors. Tota la responsabilitat recau sobre el club corresponent, el mateix interessat o la persona responsable o tutor (en el cas de menors). L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent.

La travessa pot quedar suspesa o ajornada a criteri dels organitzadors si l’estat del mar no és l’adequat. En cap cas l’organització retornarà l’import de la inscripció, inclòs el cas que, per molt mal temps, l’organització es vegi obligada a escurçar, ajornar o anul·lar la prova.

La inscripció a qualsevol de les tres proves implica l’acceptació d’aquest reglament. Tots els possibles imprevistos seran resolts per l’organització, i la seva decisió serà inapel·lable.

*No està permès la utilització del neoprè.

Patronat d'Esports de L'Escala