Travessa Port d’en Perris

Travessa Port d'en Perris

EDICIÓ DEL 2019
Èxit de participació en la 3a. edició de la Travessa del Port d’en Perris amb un centenar de nedadors i nedadores.

El dissabte 31 d’agost es va celebrar la tercera edició de la Travessa del Port d’en Perris, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports. La Travessa, de 900 metres va sortir de la Platja del Port d’en Perris i va arribar a la Platja de L’Escala, passant per la Roca del Cargol.

En categoria masculina el guanyador de la travessia de 900 metres va ser Nick Hoogsteder, del Club Natació Banyoles, amb un temps d’11 minuts i 35 segons. Seguit per Adrià Luque del C.W. Anglès, amb un temps de 12 minuts i 7 segons. El tercer classificat va ser el nedador del Vic ETB, Ivan Jiménez, amb un temps de 12 minuts i 9 segons.

En categoria femenina la guanyadora de la travessia de 900 metres va ser la nedadora del Club Natació Cornellà, Laia Díaz, amb un temps de 12 minuts i 22 segons. Seguida per Marta Varaldes, del Vic ETB, amb un temps de 13 minuts i 26 segons. La tercera classificada va ser Bruna Rubiejo, del Natació Club Torelló, amb un temps de 13 minuts i 27 segons.

Travessa Port d'en Perris

Natació en aigües obertes

Tercera edició de la Travessa Port d’en Perris, popular travessia de natació en aigües obertes, amb un recorregut de 900 metres, que sortirà de la Platja del Port d’en Perris i arribarà a la Platja de L’Escala. Podreu gaudir de la nostra badia que forma part del club de les Badies més Belles del Món una distinció amb l’aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d’aquest entorn.

La Travessa, de 900 metres, sortirà de la Platja del Port d’en Perris i arribarà a la Platja de L’Escala passant per darrere de la Roca del Cargol.
La sortida es donarà a les 11.15 hores un cop finalitzi la Travessa de 2,2 quilòmetres.
*Per poder participar a la Travessa del Port d’en Perris, de 900 metres, s’han de tenir 14 anys complerts.

Entrega de xips
Els xips per a la Travessa del Port d’en Perris s’hauran de recollir el mateix dissabte 31 d’agost, de 10.00 a 11.00 hores, en la zona de concentració de la travessa, a la Punta (Platja de L’Escala).

Els Trofeus
Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per a les tres primeres classificades de la general femenina de la Travessa.
Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina.

Travessa Port d'en Perris

Cronologia

Travessa Port d'en Perris
Els esports a L'Escala
Travessa Port d'en Perris
Els esports a L'Escala

Les inscripcions

Per internet
Podreu formalitzar la vostra inscripció, de l’1 de juliol al 29 d’agost, mitjançant l’aplicació TPV per internet i realitzar el pagament, de forma segura, amb la targeta de crèdit.

En efectiu
Teniu la possibilitat de formalitzar la vostra inscripció, de l’1 de juliol al 29 d’agost, al Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala, al C/ Rusiñol 4 o bé a l’Oficina Municipal de Turisme de la plaça de les Escoles.

Fulls d’autorització
En cas de no tenir l’edat exigida per les diferents curses, s’haurà de descarregar el full d’autorització parental. Aquest document eximeix de tota responsabilitat a l’organització pels danys o perjudicis que el menor pugui causar a terceres persones. També pels que ell mateix pogués patir en relació amb l’activitat en què participa.

Travessa de L'Escala
Travessa Port d'en Perris

Inscripcions tancades !!!

Travesssa de L'Escala. Inscripcions.
Travessa Port d'en Perris

El reglament

Cada nedador participa lliurement i assumeix tota la responsabilitat, rellevant de tota responsabilitat als Organitzadors i Col·laboradors. Tota la responsabilitat recau sobre el club corresponent, el mateix interessat o la persona responsable o tutor (en el cas de menors). L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent.

La travessa pot quedar suspesa o ajornada a criteri dels organitzadors si l’estat del mar no és l’adequat. En cap cas l’organització retornarà l’import de la inscripció, inclòs el cas que, per molt mal temps, l’organització es vegi obligada a escurçar, ajornar o anul·lar la prova.

La inscripció a qualsevol de les tres proves implica l’acceptació d’aquest reglament. Tots els possibles imprevistos seran resolts per l’organització, i la seva decisió serà inapel·lable.

*No està permès la utilització del neoprè.

Patronat d'Esports de L'Escala