Zumba al carrer

Zumba al carrer a Riells

Fes estiu, fes esport

El Patronat d’Esports de L’Escala, organitzarà tots els dijous, dels mesos de juliol i agost, classes de zumba al carrer. L’activitat tindrà lloc a l’aire lliure, concretament a la plaça de l’Univers (Passeig de Riells), de 20.00 a 21.00 hores.

No deixis de cuidar-te durant l’estiu, gaudeix de L’Escala fent zumba a Riells.
Vine a ballar, la durada de l’activitat serà d’una hora com a màxim, recorda venir amb molta energia, roba còmoda i aigua.
Un cop finalitzada la sessió de zumba començarà la disco mòbil.

El Zumba és una disciplina fitness enfocada a mantenir un cos saludable, treballant i enfortint el cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. És un ball que combina música llatina i internacional amb un divertit i eficaç sistema d’entrenament.

Zumba al carrer

Cronologia

Activitats d'estiu. Zumba
Zumba al carrer
Activitats d'estiu. Zumba.

Calendari 2019

SESSIONS DE JULIOL
El mes de juliol les sessions de zumba al carrer seran els dijous 4, 11, 18 i 25.

SESSIONS D’AGOST
El mes d’agost les sessions de zumba al carrer seran els dijous 1, 8, 15, 22 i 29.

Les sessions a l’aire lliure, començaran a les 20.00 hores a la plaça de l’Univers al passeig de Riells.

Zumba al carrer
Zumba al carrer
Els esports a L'Escala. Fent esport
Zumba al carrer

L’Escala i l’esport

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu patrimonial i cultural del municipi, la seva reconeguda gastronomia i les festes i esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen a L’Escala i Empúries en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

L’Escala i Empúries ofereixen un entorn privilegiat i de gran bellesa, la seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

Zumba al carrer