Zumba Master Class

Zumba solidària a L'Escala

Dissabte 27 d'agost

La Fundació Oncolliga de L’Escala organitza, amb la col.laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala, una nova edició de la Zumba Master Class, activitat solidària per a totes les edats, en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona.
L’activitat es portarà a terme el dissabte 27 d’agost de 2022 i començarà a les 10:00 hores a la Riba, a la Platja de L’Escala. No cal fer inscripció, el donatiu és totalment voluntari.
No cal fer inscripció, el donatiu es totalment voluntari.

L’activitat començarà a les 10:00 hores.

A la Riba, a la Platja de L’Escala.

Dies
Hores
Minuts
Segons

Fundació Oncolliga

Zumba Master Class

La Fundació Oncolliga Girona  és una entitat sense ànim de lucre que vol donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996, per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.
A poc a poc, la fundació ha ampliat la seva mirada i ha apostat per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat, sense oblidar el seu objectiu primordial que és el de donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no poden cobrir, facilitant recursos humans i materials per aconseguir fer més còmode la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica.

Ubicació i informació

Ubicació marxa

La Punta - La Riba
La Platja de L’Escala
Codi maps: 44GM+WMC
42°07'38.3"N 3°08'02.9"E
17130 L'Escala

Àrea d'Esports

Pavelló Municipal d'Esports
C/ Rusiñol, 4
De dilluns a divendres
Matí de 8:00 a 13:00 h.
Tarda de 15:00 a 19:00 h.

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat