Contactar

Contactar

Podeu contactar amb nosaltres a les oficines del Pavelló Municipal d’Esports, al carrer Rusiñol 4 de L’Escala.
L’horari d’atenció el públic és, de dilluns a divendres, de 8 a 13 hores i de 15 a 23 hores.

També podeu contactar al número d’atenció telefònica 972 772951 o enviar un correu electrònic a esports@lescala.cat.

Posem a la vostra disposició el formulari d’atenció als usuaris que trobareu a continuació. Utilitzeu aquest formulari per contactar i enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que us ofereix l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala.

Envia la consulta


Contactar

Avís legal

En utilitzar aquest formulari per contactar amb l’Àrea d’Esports doneu el vostre consentiment a l’entitat, perquè tracti les vostres dades de caràcter personal en un fitxer automatitzat amb l’objecte de poder mantenir relacions de comunicació i informació.

Quedeu informats que podeu revocar aquest consentiment en qualsevol moment, segons la Llei 15/1999 LOPD, mitjançant aquest mateix formulari o en qualsevol de les adreces o telèfons que s’inclouen en aquest lloc web.

Els Esports a L'Escala

Gaudeix de l’esport

Contactar

Des de l’Àrea d’esports, volem promocionar l’oferta turística relacionada amb les activitats esportives entre un segment de població molt concret. En esportistes d’alta competició, esportistes que centren les vacances en l’activitat física o turistes que practiquen l’activitat esportiva durant el temps d’esbarjo. També al públic visitant amant dels grans esdeveniments esportius.

L’Escala i Empúries ofereixen un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a la web del municipi.
www.visitlescala.com
www.lescala.cat