Contactar

Pavelló Municipal d'Esports de L'Escala

El Patronat d’Esports posa a la vostra disposició el formulari d’atenció als usuaris que trobareu a continuació. Utilitzeu aquest formulari per contactar i enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que ofereix el Patronat d’Esports de L’Escala.
També tenim el número d’atenció telefònica amb el 972 772951.
Les oficines d’informació del Patronat d’Esports les trobareu al Pavelló d’Espors de L’Escala, al carrer Rusiñol, 4. L’horari d’atenció al públic és de 8.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores.

AVÍS LEGAL
En utilitzar aquest formulari per contactar amb el Patronat d’Esports de L’Escala doneu el vostre consentiment a l’entitat, perquè tracti les vostres dades de caràcter personal en un fitxer automatitzat amb l’objecte de poder mantenir relacions de comunicació. Quedeu informats que podeu revocar aquest consentiment en qualsevol moment, segons la Llei 15/1999 LOPD, mitjançant aquest mateix formulari o en qualsevol de les adreces o telèfons que s’inclouen en aquest lloc web.

NO CEDIM LES SEVES DADES A CAP TERCER.

Els esports a L'Escala

Envia un correu

Pavelló d’Esports de L’Escala

Contactar. Els esports a L'Escala.
.
Cursa de la Dona.

Des del Patronat d’Esports de L’Escala, volem promocionar l’oferta turística relacionada amb les activitats esportives entre un segment de població molt concret: esportistes d’alta competició, esportistes que centren les vacances en l’activitat física, turistes que practiquen l’activitat esportiva durant el temps d’esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniments esportius.

L’Escala i Empúries ofereixen un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a la web del municipi.

www.visitlescala.com
www.lescala.cat