Els esports a L'Escala
Piscina Municipal Climatitzada.

Piscina Climatitzada

La Piscina Climatitzada de L’Escala és un centre concebut perquè des dels més petits, fins als més grans, hi trobin el seu espai per a la millora del seu benestar. S’hi pot gaudir de dues piscines cobertes i climatitzades, banys de vapor, spa i espai UVA.
La piscina climatitzada gran, de 25 metres, ofereix vuit carrers per a la pràctica de la natació. S’hi imparteixen cursets d’aprenentatge i perfeccionament per a infants i adults, activitats aquàtiques dirigides i entrenaments personals ajustats a la demanda de les necessitats dels usuaris. La piscina petita és Idònia per a les classes d’aquagym, els cursos de natació per a bebès i nens o per a realitzar exercicis de rehabilitació.
Disposa de vestidors col·lectius i per a grups totalment adaptats i climatitzats. L’usuari pot disposar a més de taquilla personalitzada, zona de relaxament amb màquines expenedores i zona exterior d’aparcament gratuït.

Sala de ciclo indoor

La sala de ciclo indoor és un espai adaptat per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. Podrà posar-te en forma seguint el ritme de la música damunt d’una bicicleta estàtica. És una activitat que ofereix un entrenament físic dissenyat per a la millora cardiovascular mentre es focalitza un intens treball en cames, abdominals i la part posterior del cos.

Sala de fitness

La sala de fitness és un espai adaptat i equipat amb màquines cardiovasculars i de tonificació d’última tecnologia. També hi podem trobar una zona de pes lliure, zona d’estiraments i zona d’entrenament funcional. Podeu disposar de l’assessorament dels tècnics de la instal·lació, que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius amb programes d’entrenament personalitzat.

Sala d'activitats dirigides

Espai específic adaptat i equipat per a la realització d’activitats dirigides com el zumba, GAC, TBC, pilates, bodypump, bodycombat, tonificació i moltes més.

Esports i salut

Característiques

Àrea d'Esports

Ens trobaràs

C/ Rusiñol, 1 - 17130 L’Escala.
Telèfon 972 775132
piscinalescala@geafe.com
42.12291, 3.12938

T'atendrem

De dilluns a divendres, 7h. a 22h.
Dissabtes al matí, de 9h. a 13h.
Dissabtes tarda, de 16:30h. a 19h.
Diumenges, de 10h. a 13h.

Àrea d'Esports

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat
Pavelló Municipal d'Esports