Esports a L'Escala
Piscina Municipal Climatitzada.

Piscina Climatitzada de L'Escala

Piscina Climatitzada
La Piscina Climatitzada de L’Escala és un centre concebut perquè des dels més petits, fins als més grans, hi trobin el seu espai per a la millora del seu benestar. S’hi pot gaudir de dues piscines cobertes i climatitzades, banys de vapor, spa i espai UVA.
La piscina climatitzada gran, de 25 metres, ofereix vuit carrers per a la pràctica de la natació. S’hi imparteixen cursets d’aprenentatge i perfeccionament per a infants i adults, activitats aquàtiques dirigides i entrenaments personals ajustats a la demanda de les necessitats dels usuaris. La piscina petita és Idònia per a les classes d’aquagym, els cursos de natació per a bebès i nens o per a realitzar exercicis de rehabilitació.
Disposa de vestidors col·lectius i per a grups totalment adaptats i climatitzats. L’usuari pot disposar a més de taquilla personalitzada, zona de relaxament amb màquines expenedores i zona exterior d’aparcament gratuït.

Sala de ciclo indoor

La sala de ciclo indoor és un espai adaptat per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. Podrà posar-te en forma seguint el ritme de la música damunt d’una bicicleta estàtica. És una activitat que ofereix un entrenament físic dissenyat per a la millora cardiovascular mentre es focalitza un intens treball en cames, abdominals i la part posterior del cos.

Sala de fitness

La sala de fitness és un espai adaptat i equipat amb màquines cardiovasculars i de tonificació d’última tecnologia. També hi podem trobar una zona de pes lliure, zona d’estiraments i zona d’entrenament funcional. Podeu disposar de l’assessorament dels tècnics de la instal·lació, que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius amb programes d’entrenament personalitzat.

Sala d'activitats dirigides

Espai específic adaptat i equipat per a la realització d’activitats dirigides com el zumba, GAC, TBC, pilates, bodypump, bodycombat, tonificació i moltes més.

Fes esport, fes salut

Característiques

Àrea d'Esports

Ubicació

C/ Rusiñol, 1 - 17130 L’Escala.
Telèfon 972 775132
piscinalescala@geafe.com
42.12291, 3.12938

T'atendrem

De dilluns a divendres, 7h. a 22h.
Dissabtes al matí, de 9h. a 13h.
Dissabtes tarda, de 16:30h. a 19h.
Diumenges, de 10h. a 13h.

Àrea d'Esports

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat
Pavelló Municipal d'Esports