La Sala Polivalent (Tennis Taula)

La Sala de Tennis de Taula és una instal·lació, d’uns 500 m2, ubicada a la planta baixa de la Sala Municipal Polivalent, situada al carrer Rusiñol 4 de L’Escala. Està preparada específicament per a la pràctica del tennis de taula. Compta amb totes les especificacions tècniques que exigeix l’alta competició d’aquesta modalitat esportiva. El tipus de paviment, la potència lumínica, la temperatura i humitat de la sala i el material de joc, està homologat i autoritzat per la RFETM.

El CER Tennis Taula L’Escala, mitjançant un conveni amb L’Ajuntament de L’Escala, és el principal usuari de la instal.lació. Hi porta a terme la seva tasca de formació i competició com a club.

Zona esportiva de L'Escala.

Característiques

  • Sala homologada per a les competicions de la RFETM (Super Divisió).
  • Vestidors i serveis complemetament adaptats.
  • Espai dedicat al tennis de taula 500 m2.
  • Sala climatitzada.

Horaris

Tennis Taula a L'Escala

El CER Tennis Taula

La pràctica del tennis de taula a l’Escala, va iniciar-se als anys 40 del segle passat. Es practicava en espais precaris, la casa de l’escalenc Francisco Quintana, al carrer Sant Pere, o l’església baptista, en són els exemples. Però els més importants han estat el tercer pis del Pelly, a la sala del CER i a l’actual Sala Polivalent.
Ara fa 50 anys que el CER L’Escala es va federar i el club competeix en la màxima categoria, la Superdivisió.

El CER L’Escala és un dels històrics de la Superdivisó de tennis de taula. Va ser el primer equip gironí a pujar a la màxima categoria d’aquesta disciplina, el 1992, a Almeria, ho va tornar a aconseguir el 2010 a l’Escala i l’últim ascens va ser el 2015, a Saragossa.

Pel club escalenc han passat jugadors internacionals com són el nigerià Michael Adodo, el rus Alexei Mourzov, el xinesos Zhou Yang i Feng Ji, l’hindú Jubin Kumar, el serbi Attila Namestztovki, l’hungar Marton Marsi, l’estoni Vainula Vallot i destacats jugadors catalans com Fèlix Gallego, Jordi Piella, Marc Duran, Oriol Monzó, Dani Torres, Marc Clotet, David González i molts més.

Sala de Tenis Taula
Sala Polivalent. C/ Rusiñol 4, telèfon 972 772951.