Escola de rítmica

Escola de rítmica

L’escola de gimnàstica rítmica adreçada a infants a partir de 5 anys, vol facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta modalitat esportiva, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva que combina elements de ballet, gimnàstica i dansa, així com l’ús de diversos aparells com la corda, el cèrcol, la pilota, les maces i la cinta. En aquesta modalitat esportiva es realitzen competicions i exhibicions en què la gimnasta s’acompanya de música per mantenir un ritme en els seus moviments, realitzant un muntatge amb o sense aparells.

L’Escola

L’Escola de Rítmica es portarà a terme a la Sala Polivalent de L’Escala. Instal.lació coberta adaptada per a la pràctica de diferents disciplines esportives. Per a formalitzar les inscripcions o demanar més informació sobre l’Escola de Gimnàstica Ritmica, podeu contactar al número de telèfon 691 432810 (Marina) o bé enviar un correu a ritmica.lescala@gmail.com.

Nivell d’iniciació

Dies:
Dilluns de 17.00 a 18.15 hores (P4, P5 primària i ESO).
Dijous de 16:45 a 18.00 hores (primària i ESO).

Lloc: Pavelló d’Esports, Sala Polivalent.

Nivell de competició

Dies:
Dilluns de 17.00 a 19.30 hores (Primària i ESO).
Dijous de 16:45 a 18.00 hores (Primària i ESO).

Lloc: Pavelló d’Esports, Sala Polivalent.