Esports a L'Escala
Escola esportiva de futbol

Camps de Futbol "Nou Miramar"

Camps de Futbol
Els Camps de Futbol Nou Miramar de L’Escala, situats al carrer Teranyina, és un modern equipament esportiu de gestió directa per part de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala, que n’és la responsable de la seva gestió.
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala vetlla perquè l’usuari principal de la instal·lació, el Futbol Club L’Escala, compleixi amb l’objectiu de fomentar la pràctica del futbol, tant des de la vessant social, de lleure o com en la seva vessant competitiva.
Aquesta eficient instal·lació compta amb un camp de gespa natural de 102 x 62 metres, un camp de gespa artificial d’última generació de 90 x 45 metres i pròximament es disposarà d’un camp de futbol 3×3, de 30 x 12 metres de gespa artificial. Els camps són reglamentaris, i disposen de llum artificial.
La instal·lació es veu complementada amb sis vestidors col·lectius i tres d’individuals, oficines, magatzems, sala d’actes, sala de fisioteràpia, calefacció i servei de bar. També compta amb una graderia coberta per unes 300 persones.
L’any 2015 es decideix anomenar aquesta instal·lació com a Camps de Futbol Nou Miramar.

El futbol a L'Escala

Característiques

Miramar, un nom amb història

El 9 de gener de 2000 es juga el primer partit de futbol al nou camp de futbol de la Muntanya del Pastor. Fins aquest moment i durant 84 anys, la història del Futbol Club L’Escala estava lligada al Camp D’Esports Miramar, on van jugar quatre generacions de futbolistes escalencs.
A Miramar es comença a jugar l’any 1916. El terreny és un estenedor de xarxes de pesca que s’han d’arraconar per poder jugar a futbol. El 1965, any en què es construeix la tanca, aquest espai comença a funcionar només com a Camp de Futbol.
La graderia es construeix la temporada 1966-67 i l’agost del 1969 s’inaugura la il·luminació elèctrica, amb la que Miramar es converteix en el camp de futbol més ben il·luminat de les comarques gironines.

Nova denominació

L’any 1986 l’Ajuntament compra la propietat del terreny, que passa a denominar-se Camp Municipal d’Esports Miramar. L’últim partit de futbol a Miramar, es juga el 12 de desembre de 1999.
El 9 de gener de 2000, essent alcalde el Sr. Josep Maria Guinart, s’inaugura i es juga el primer partit de futbol al nou camp de futbol de la Muntanya del Pastor.

L'Àrea d'Esports

Ubicació

Carrer Àncora, s/n
Carrer Teranyina, s/n
17130 L'Escala
Telèfon 972 772951
Codi plus: 446H+8G

T'atendrem

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:00 hores.
Tarda de 15:00 a 19:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Àrea d'Esports

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat
Pavelló Municipal d'Esports