Camps de futbol

Camps de futbol

Els camps de futbol Nou Miramar són una moderna i eficient instal·lació que compta amb un camp de gespa natural de 102 x 62 metres i amb un camp de gespa artificial d’última generació de 90 x 45 metres. Els camps són reglamentaris, i disposen de llum artificial. (Futbol 11 i futbol 7).

La instal.lació es veu complementada amb sis vestidors col.lectius i tres d’individuals, oficines, magatzems, sala d’actes, sala de fisioteràpia, calefacció i servei de bar. També compta amb una graderia coberta per unes 300 persones.

El Futbol Club L’Escala, que competeix la Primera Catalana, és l’usuari prinicipal de la instal.lació. L’objectiu del club és fomentar la pràctica del futbol, tant des de la vessant social o la de lleure com en la seva vessant competitiva.
Mitjançant la seva Escola de Futbol us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del futbol i la possibilitat de participar a les competicions que organitza la Federació Catalana de Futbol.

Camps de Futbol

Situació

Els Camps Municipals de Futbol esten situats, al carrer Teranyina 45, de L’Escala.

Telèfon 972 772951
446H+4H | Codi G. Maps
42°06’37.0″N 3°07’44.4″E
42.110285, 3.128992

Camps de Futbol

Instal.lacions municipals

La xarxa d’equipaments esportius és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Camps de Futbol

Un nom amb història

Camps de futbol

El 9 de gener de 2000 es juga el primer partit de futbol al nou camp de futbol de la Muntanya del Pastor. Fins aquest moment i durant 84 anys, la història del Futbol Club L’Escala estava lligada al Camp D’Esports Miramar, on van jugar quatre generacions de futbolistes escalencs.
A Miramar es comença a jugar l’any 1916. El terreny és un estenedor de xarxes de pesca que s’han d’arraconar per poder jugar a futbol. El 1965, any en què es construeix la tanca, aquest espai comença a funcionar només com a Camp de Futbol.

La graderia es construeix la temporada 1966-67 i l’agost del 1969 s’inaugura la il.luminació elèctrica, amb la que Miramar es converteix en el camp de futbol més ben il.luminat de les comarques gironines.

L’any 1986 l’Ajuntament compra la propietat del terreny, que passa a denominar-se «Camp Municipal d’Esports Miramar». L’últim partit de futbol es juga el 12 de desembre de 1999. L’any 2015 és decideix anomenar aquesta instal.lació com a camps de futbol Nou Miramar.

Camps de Futbol