Camps de Futbol

Els camps
Els Camps de Futbol Nou Miramar de L’Escala, situats al carrer Teranyina, és un modern equipament esportiu de gestió directa per part de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala, que n’és la responsable de la seva gestió.
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala vetlla perquè l’usuari principal de la instal·lació, el Futbol Club L’Escala, compleixi amb l’objectiu de fomentar la pràctica del futbol, tant des de la vessant social, de lleure o com en la seva vessant competitiva.
Aquesta eficient instal·lació compta amb un camp de gespa artificial de nova generació, sense cautxú, de 102×62 metres, un camp de gespa artificial de 90×45 metres i pròximament es disposarà d’un camp de futbol 3×3, de 30×12 metres de gespa artificial. Els camps són reglamentaris, i disposen de llum artificial.
La instal·lació es veu complementada amb sis vestidors col·lectius i tres d’individuals, oficines, magatzems, sala d’actes, sala de fisioteràpia, calefacció i servei de bar. També compta amb una graderia coberta per unes 300 persones.

Nou Miramar

Característiques

Miramar

Un nom amb història
El 9 de gener de 2000 es juga el primer partit de futbol al nou camp de futbol de la Muntanya del Pastor. Fins aquest moment i durant 84 anys, la història del Futbol Club L’Escala estava lligada al Camp D’Esports Miramar, on van jugar quatre generacions de futbolistes escalencs.
A Miramar es comença a jugar l’any 1916. El terreny és un estenedor de xarxes de pesca que s’han d’arraconar per poder jugar a futbol. El 1965, any en què es construeix la tanca, aquest espai comença a funcionar només com a Camp de Futbol.
La graderia es construeix la temporada 1966-67 i l’agost del 1969 s’inaugura la il·luminació elèctrica, amb la que Miramar es converteix en el camp de futbol més ben il·luminat de les comarques gironines.

Nova denominació

L’any 1986 l’Ajuntament compra la propietat del terreny, que passa a denominar-se Camp Municipal d’Esports Miramar. L’últim partit de futbol a Miramar, es juga el 12 de desembre de 1999.
El 9 de gener de 2000, essent alcalde el Sr. Josep Maria Guinart, s’inaugura i es juga el primer partit de futbol al nou camp de futbol de la Muntanya del Pastor.
L’any 2015 es decideix anomenar aquesta instal·lació com a Camps de Futbol Nou Miramar.
El mes de març de 2023, s’estrenava la nova gespa artificial, sense cautxú i el nou local social.

Àrea d'Esports

Ubicació

Pavelló d'Esports
C/ Rusiñol, 4
17130 L’Escala.
Telèfon 972 772951
44CH+VX Codi Maps

T'atendrem

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:00 hores.
Tarda de 15:00 a 22:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat