Escola de taekwondo

escola de taekwondo

L’escola de taekwondo adreçada a nens i nenes a partir de 5 anys, vol facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta art marcial, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

El Taekwondo ofereix molts beneficis a tots els practicants, el seu entrenament continuat a més de preparar-nos físicament, també fa que la nostra ment sigui més àgil i estigui preparada per afrontar tots els problemes de la vida quotidiana. Als nens i a les nenes, els hi dóna una seguretat personal. Formant el seu caràcter en conviure amb uns reflexos que al futur formaran part de la seva personalitat.
Físicament dóna força, potència, velocitat, elasticitat, coordinació i equilibri. Però molt important, és que mentalment ens ofereix concentració, reflexos, autocontrol i confiança en nosaltres mateixos, i amb això la nostra autoestima creix notablement.

Escola de taekwondo

Escola de Taekwondo

Lloc: Pavelló d’Esports de L’Escala.

Dies:  Els dilluns i dimecres.

Horari:
De 16.45 a 17.45 hores (grup d’iniciació).
De 17.45 a 18.45 hores (grup perfeccionament).

Durada: d’octubre a maig, segons el calendari escolar.

Preu: 130 euros, els dos dies i 70€ només un dia.

Inscripcions

El dilluns 16 de setembre de 2019 començaran, a les oficines del Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala, les inscripcions a l’Escola de Taekwondo 2019-2020, adreçats a nens i nenes a partir de 5 anys.

L’horari d’atenció al públic serà de 8.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 19.00 hores.

Lloc:  Pavelló d’Esports de L’Escala. (Al carrer Rusiñol, número 4).

Preu:  130 euros, els dos dies i 70€ només un dia.

*Cal portar una fotocòpia de la targeta sanitària.