Pavelló d’Esports

Pavelló de L’Escala
El Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala és una instal·lació coberta per a la pràctica de diferents disciplines esportives. La pista poliesportiva és de parquet flotant, de 45 x 28 metres amb la possibilitat de poder utilitzar tres pistes laterals independents i reglamentàries. Aquesta característica fa possible una àmplia polivalència i una ràtio d’utilització molt important.
Aquesta moderna i eficient instal·lació ofereix un servei de qualitat als escalencs i que permet millorar la seva condició física i gaudir d’un estil de vida saludable. Poden gaudir d’activitats com, voleibol, bàsquet, handbol, bàdminton, futbol sala entre moltes d’altres. El Pavelló d’Esports disposa d’una graderia amb capacitat per a 300 persones, 6 vestidors col·lectius i 2 per a àrbitres, sala d’actes i TV, calefacció a la pista poliesportiva i a la graderia.

Seu d'Esports

Característiques

Instal.lació clau

Una mica d'història

El Pavelló d’Esports és una instal·lació esportiva municipal inaugurada l’abril de 1987, essent alcalde el Sr. Rafel Bruguera i Batalla. Aviat el Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala, es va convertir en la pedra angular del projecte esportiu municipal i va provocar un augment exponencial de la pràctica física i esportiva al municipi a partir de l’any 1984.
El disseny d’aquesta instal·lació li ha permès albergar durant més de tres dècades la pràctica de tots tipus d’esports, tant dels més tradicionals com dels més minoritaris, la celebració d’actes esportius de gran ressò o d’actes que res no tenen a veure amb l’esport, com obres de teatre, actes polítics, festes i celebracions.
Aquesta instal·lació, situada al carrer Rusiñol 4, es de gestió directa. Durant més de trenta d’anys en aquesta instal·lació i trobem la seu i les oficines centrals de l’antic Patronat Municipal de l’Esport de L’Escala i actualment de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala. Després de trenta-cinc anys de màxima utilització, segueix plenament vigent després de les diferents reformes i millores de l’equipament i d’eficiència energètica, que s’han portat a terme en diferents períodes.

Àrea d'Esports

Ubicació

Pavelló d'Esports
C/ Rusiñol, 4
17130 L’Escala.
Telèfon 972 772951
44CH+VX Codi Maps

T'atendrem

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:00 hores.
Tarda de 15:00 a 22:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat