Pistes de tennis

Pistes de Tennis
Les Pistes de Tennis són un equipament esportiu municipal situat al C/ Escorxador 79. El Club Tennis L’Escala és l’encarregat de la gestió directa de la instal·lació, segons el conveni de gestió signat amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala vetlla perquè el Club Tennis L’Escala gestioni de forma eficaç la instal·lació i compleixi amb l’objectiu de fomentar la pràctica del tennis i del pàdel, tant des de la vessant social, de lleure o com en la seva vessant competitiva.
Són un equipament municipal específicament dissenyat i adaptat per a la pràctica del tennis i del pàdel. Disposa de tres pistes de tennis de terra batuda i dues pistes de pàdel amb gespa artificial.

Tennis i pàdel

Característiques

Una mica d'història

En el moment de la seva inauguració, essent alcalde el Sr. Rafel Bruguera i Batalla, la instal·lació comptava amb dues pistes, de terra sintètic i un frontó. Més endavant, l’any 2010, amb l’auge del pàdel s’hi van incorporar dues pistes d’aquesta modalitat esportiva. Finalment degut a la demanda social, l’any 2012 es construeixen tres pistes de tennis de terra batuda.
El Club Tennis l’Escala es va constituir el 22 de setembre de 1995.

Àrea d'Esports

Ubicació

C/ Escorxador, 39
17130 L’Escala.
Telèfon 972770138
44CH+VX Codi Maps

T'atendrem

Obert cada dia:
De 9.00 a 13.00 hores.
De 16.00 a 21:00 hores.
Diumenge a la tarda, tancat.

Contactar

clubdetennislescala@hotmail.com