Cursa de la Dona
Cursa de la Dona

Cursa de la Dona

Diumenge 30 de gener de 2.022
Cursa de la Dona
El diumenge 30 de gener de 2022, a les 10:00 hores, se celebrarà la 5a Cursa de la Dona de L’Escala. Tradicional cursa atlètica solidària i no competitiva, en un circuit de 5 quilòmetres que sortirà de la Platja de L’Escala, passarà pel Museu d’Arqueològica d’Empúries i acabarà a la mateixa platja de L’Escala. La cursa està organitzada pel Grup de Dones amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala i el MAC-Empúries.
La Cursa de la Dona de l’Escala dedica els seus esforços a recollir fons per a diferents investigacions mèdiques. Així, la primera edició va girar entorn del càncer, la segona en contra de la violència de gènere, després per la diabetis i en l’última edició per la Distròfia Muscular de Duchenne (DMD). Enguany, en la cinquena edició els diners recaptats a la cursa, es destinaran a l’Associació Contra el Càncer (AECC Secció local de L’Escala).

Inscriu-te

Oficina de Turisme L'Escala
Plaça de les Escoles, 1
10€

Recorregut de 5 km.

Sortida de la Platja de L'Escala
A les 10:00 hores
5 km.

Cursa solidària

En benefici de l'AECC
Secció Local de L'Escala
2022

Cursa solidària en un entorn privilegiat i de gran bellesa com és L'Escala i Empúries, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica.

Falten.

Dies
Hores
Minuts
Segons

Circuit de 5 km.

La Cursa de la Dona de l’Escala, és oberta a totes les corredores que acceptin i respectin la distància i el reglament de la cursa. Cada corredora participarà en aquesta cursa atlètica sota la seva responsabilitat. La distància serà de 5 km, sortirà de la Platja de L’Escala, passarà per l’interior del Museu d’Arqueologia d’Empúries i acabarà a la mateixa platja de L’Escala.

Els dorsals i la samarreta commemorativa s’hauran de recollir al Pavelló d’Esports de L’Escala, durant el dissabte 29 de gener, de 15:00 a 20:00 hores o bé el mateix dia de la cursa, de 8:00 a 9:00 hores, a la zona de la Platja.

Per recollir el dorsal caldrà presentar el resguard de pagament, imprès o amb una imatge des del teu mòbil o tauleta i  un document oficial d’identificació.

Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una companya, aportant el comprovant de pagament de la inscripció o el DNI de la corredora.

Samarreta tècnica.
Lot de productes variats.
Totes les inscrites participaran en un sorteig de material dels comerços col·laboradors.

Guarda-roba gratuït.
Servei de fisioterapeutes.
Escenari amb so ambiental.
Serveis mèdics.

En ser una cursa solidària, enguany els beneficis aniran a l’AECC – Catalunya Contra el Càncer (Secció local de L’Escala). Institució de caràcter benèfic sense ànim de lucre que lluita contra el càncer.

Inscriu-te

Presencialment

El preu per a cada inscripció és de 10 €. Inclou la inscripció a la Cursa, l’assegurança d’accidents, obsequi i accés als diferents avituallaments, amb productes dels col·laboradors de la cursa.
Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Oficina de Turisme de l’Escala, a la Plaça de les Escoles 1. Podeu contactar al telèfon 972 770603 o bé al correu turisme@lescala.cat.
L’horari d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme, a l’hivern, és de:

Per internet

Podeu formalitzar les inscripcions mitjançant l’aplicatiu TPV (on-line) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit. Les inscripcions es faran per Internet, a través del web www.curses.cat.
*La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el dilluns 24 de gener 2022 a les 23.59 hores o en arribar a les 2.000 inscripcions.  

Condicions

El reglament

La inscripció a la cursa inclou l’assegurança d’accidents, l’obsequi i l’accés als diferents avituallaments, amb productes dels col·laboradors de la cursa.
Les participants que no hagin complert els 12 anys el dia de la cursa hauran d’indicar el DNI i el nom i cognoms del pare, mare, o tutor, en el moment de fer la inscripció.
S’hi pot participar amb cadira de rodes o cotxet (amb camins alternatius en alguns punts del circuit).
Al ser una cursa solidària i no competitiva no hi haurà servei de cronometratge, classificacions ni trofeus.
Queda prohibit córrer sense el dorsal oficial, ja que es perjudica a tot el col·lectiu i al bon desenvolupament de la cursa.
Queden prohibits els vehicles motoritzats o bicicletes que no pertanyin a l’organització o no estiguin autoritzats.

Àrea d'Esports

Ubicació de la Cursa

Plaça de la Sardana.
La Platja de L'Escala.
L'Escala - 17130
5ª Cursa de la Dona
Cursa solidària de 5km. (AECC)

Àrea d'Esports

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:00 hores.
Tarda de 15:00 a 19:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat
Pavelló Municipal d'Esports