Cursa de la Dona

29 de gener de 2023

El diumenge 29 de gener de 2023, a les 10:00 hores, se celebrarà la 6a Cursa de la Dona de L’Escala. Tradicional cursa atlètica solidària i no competitiva, en un circuit de 5 quilòmetres que sortirà de la Platja de L’Escala, passarà pel MAC, Museu d’Arqueologia d’Empúries i acabarà a la mateixa Platja de L’Escala.
La cursa està organitzada pel Grup de Dones de L’Escala, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de L’Escala i el MAC d’Empúries. Enguany,  els diners recaptats a la cursa, es destinaran a l’Esclerosi Múltiple (FEM).

L'objectiu

La Cursa de la Dona de l’Escala dedica tots els seus esforços a recollir fons per a diferents investigacions mèdiques. Així, la primera i l’última edició va girar entorn del càncer, la segona en contra de la violència de gènere, després per la diabetis, per la Distròfia Muscular de Duchenne (DMD) i ara per l’Esclerosi Múltiple (FEM)

Cursa de la Dona

Dies
Hores
Minuts
Segons
Cursa solidària en un entorn privilegiat i de gran bellesa com és L’Escala i Empúries, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica.

Circuit de 5 km.

La 6a Cursa de la Dona de l’Escala, és oberta a totes les corredores que acceptin i respectin la distància i el reglament de la cursa. Cada corredora participarà en aquesta cursa atlètica sota la seva responsabilitat.
La distància serà de 5 km, sortirà de la Platja de L’Escala, passarà per l’interior del MAC Museu d’Empúries i acabarà a la mateixa platja de L’Escala.
Els dorsals i la samarreta commemorativa s’hauran de recollir a la Sala Polivalent de L’Escala (C/ Garrotxa 3), el dissabte 28 de gener, de 15:30 a 20:00 hores o bé el mateix dia de la cursa, de 9:00 a 10:00 hores, a la zona de la Platja.

Per recollir el dorsal caldrà presentar el resguard de pagament, imprès o amb una imatge des del teu mòbil o tauleta i el DNI o passaport.

Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una companya, aportant el comprovant de pagament de la inscripció o el DNI de la corredora.

Samarreta tècnica.
Lot de productes variats.

Zumba al carrer.
Balls en línia.
Exhibició de patinatge.
Animació a càrrec de la Batuscala.
Xocolatada.
Infusions.
Visita de la Maximeta.

Totes les inscrites participaran en un sorteig de material dels comerços col·laboradors.

Cursa solidària, enguany els beneficis aniran a la FEM Fundació per l’Esclerosi Múltiple.

Per mail a: cursadonalescala@gmail.com

Inscriu-te a la cursa

El preu

El preu de 10€, inclou la inscripció a la Cursa dels 5 quilòmetres, l’assegurança d’accidents, l’obsequi i l’accés al punt d’avituallament, amb productes dels col·laboradors de la cursa.

Per internet

Podeu formalitzar les vostres inscripcions a www.curses.cat i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.

Presencialment

Les inscripcions es podran fer presencialment el divendres a la tarda i el dissabte al matí, a partir dels darrers caps de setmana, a l’Oficina de Turisme de l’Escala, a la Plaça de les Escoles 1.
– Els divendres 13, 20 i 27 de gener, de 16:00 a 19:00 hores.
– Els dissabtes 14 i 21 de gener, de 10:00 a 13:00 hores.
Per a més informació del calendari d’inscripcions presencials, podeu contactar al telèfon 972 770603 o bé a turisme@lescala.cat.

Cursa de la Dona

El reglament

La inscripció a la cursa inclou l’assegurança d’accidents, l’obsequi i l’accés als diferents avituallaments, amb productes dels col·laboradors de la cursa.
Les participants que no hagin complert els 12 anys el dia de la cursa hauran d’indicar el DNI i el nom i cognoms del pare, mare, o tutor, en el moment de fer la inscripció.
S’hi pot participar amb cadira de rodes o cotxet (amb camins alternatius en alguns punts del circuit).
Al ser una cursa solidària i no competitiva no hi haurà servei de cronometratge, classificacions ni trofeus.
Queda prohibit córrer sense el dorsal oficial, ja que es perjudica a tot el col·lectiu i al bon desenvolupament de la cursa.
Queden prohibits els vehicles motoritzats o bicicletes que no pertanyin a l’organització o no estiguin autoritzats.

Àrea d'Esports

Ubicació cursa

Platja de L'Escala
Plaça de la Sardana
17130 L'Escala
42º 7' 34'' N 3º 8' 0'' E

Pavelló d'Esports

Rusiñol, 4 - 17130 L’Escala.
Telèfon 972 772951
44CH+VX Codi Maps
42º 7' 20'' N 3º 7' 48'' E

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat