Cursa de la Dona

28 de gener de 2024

El diumenge 28 de gener de 2024, a les 10:00 hores, se celebrarà la 6a Cursa de la Dona de L’Escala. Tradicional cursa atlètica solidària i no competitiva, en un circuit de 5 quilòmetres que sortirà de la Platja de L’Escala, passarà pel MAC, Museu d’Arqueologia d’Empúries i acabarà a la mateixa Platja de L’Escala.
La cursa és organitzada pel Grup de Dones de L’Escala, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de L’Escala i el MAC d’Empúries. Enguany, els diners recaptats a la cursa, es destinaran a l’ASA Associació Síndrome d’Angelman.

L'objectiu

Aquesta cursa és iniciativa d’un grup de persones voluntàries, amb la col.laboració de la societat i institucions escalenques, que té per objectiu, fer visible el col.lectiu de persones amb Síndrome d’Angelman. Es tracta d’una cursa popular no competitiva i no hi ha cap classificació. La voluntat és que sigui inclusiva i que el recorregut es pugui fer amb mobilitat reduïda.
La Cursa de la Dona de l’Escala, dedica tots els seus esforços a recollir fons per a diferents investigacions mèdiques. Així, la primera edició va girar entorn del càncer, la segona en contra de la violència de gènere, després per la diabetis, la Distròfia Muscular de Duchenne (DMD), l’Esclerosi Múltiple (FEM) i aquest any, per (l’ASA) Associació Síndrome d’Angelman.

Cursa de la Dona

Dies
Hores
Minuts
Segons
Cursa solidària en un entorn privilegiat i de gran bellesa com és L’Escala i Empúries, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica.

Circuit de 5 km.

La 7a Cursa de la Dona de l’Escala, és oberta a totes les corredores i corredors que acceptin i respectin la distància i el reglament de la cursa. Cada corredora o corredor participarà en aquesta cursa atlètica sota la seva responsabilitat.
La distància serà de 5 km, sortirà de la Platja de L’Escala, passarà per l’interior del MAC Museu d’Empúries i acabarà a la mateixa platja de L’Escala.
Els dorsals i la samarreta commemorativa s’hauran de recollir a la Sala Polivalent de L’Escala (C/ Garrotxa 3), el dissabte 27 de gener, de 15:30 a 20:00 hores o bé el mateix dia de la cursa, de 9:00 a 10:00 hores, a la zona de la Platja.

Per recollir el dorsal caldrà presentar el resguard de pagament, imprès o amb una imatge des del teu mòbil o tauleta i el DNI o passaport.

Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una companya, aportant el comprovant de pagament de la inscripció o el DNI de la corredora.

Samarreta tècnica.
Lot de productes variats.

Zumba al carrer.
Balls en línia.
Exhibició de patinatge.
Animació.
Xocolatada.
Infusions.
Visita de la Maximeta.

Totes les inscrites participaran en un sorteig de material dels comerços col·laboradors.

Cursa solidària, enguany els beneficis aniran a l’ASA Associació Sindrome d’Angelman.

Per mail a: cursadonalescala@gmail.com

Inscriu-te a la cursa

El preu

El preu de 10€, inclou la inscripció a la Cursa dels 5 quilòmetres, l’assegurança d’accidents, l’obsequi i l’accés al punt d’avituallament, amb productes dels col·laboradors de la cursa.

Per internet

Podeu formalitzar les vostres inscripcions a www.curses.cat i efectuar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.
Fins divendres, 26 de gener de 2024.

Presencialment

Les inscripcions es podran fer presencialment el divendres a la tarda i el dissabte al matí, a partir dels darrers caps de setmana, a l’Oficina de Turisme de l’Escala, a la Plaça de les Escoles 1.
Divendres 12, 19 i 26 de gener de 2024, de 16:00 a 19:00 hores.
Dissabte 13 i 20 de gener de 2024 d11:00 a 13:00 hores.
Per a més informació del calendari d’inscripcions presencials, podeu contactar al telèfon 972 770603 o bé a turisme@lescala.cat.

Àrea d'Esports

Ubicació cursa

Platja de L'Escala
Plaça de la Sardana
17130 L'Escala
42º 7' 34'' N 3º 8' 0'' E

Pavelló d'Esports

Rusiñol, 4 - 17130 L’Escala.
Telèfon 972 772951
44CH+VX Codi Maps
42º 7' 20'' N 3º 7' 48'' E

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat