Festa de l’Esport

Clubs i entitats esportives de L'Escala

Millors esportistes

El divendres 25 de gener de 2019 el Patronat d’Esports de L’Escala portarà a terme una nova edició de la Festa de l’Esport de l’Escala, on es reconèixerà a un total de disset esportistes o clubs.  L’acte es celebrarà, com ja es habitual, al Museu de l’Anxova i de la Sal de L’Escala.


La Festa de l'Esport de L'Escala

Classificacions rellevants per a esportistes

Norbert Tauler (CER Tennis Taula). Pels Campionats d’Espanya Infantil, en dobles i en individual, de tennis de taula.

Marc Verdaguer (Club Nàutic L’Escala). Pel sotscampionat d’Espanya de Catamarans en Classe A, 13è classificat al campionat d’Europa i campió de Catalunya de J70.

Nil Cebrià (Yama Arashi del CER l’Escala). Per guanyar la medalla d’or al Campionat de Catalunya de Jujitsu, en la categoria cadet masculí.

Àfrica Radsma.  Per la tercera posició al Campionat de Catalunya de 60 metres tanques, la segona classificada als 100 metres tanques i com a tercera classificada al Campionat d’Espanya dels 100 metres tanques.

Miguel Pérez (CER Motociclisme).  Per la tercera posició a la Copa Catalana ANPA 2018 en la categoria Z190 Mini Motards Series i quart en la Copa de Campions.

Àlex Loza (CER Motociclisme).  Per la primera posició de la Copa Catalana Anpa 2018 en la categoria de MiniGP 140cc i segon classificat a la Copa de Campions.

Aitana Radsma.  Per proclamar-se campiona de Catalunya en 100 metres tanques i sisena al campionat d’Espanya de la mateixa disciplina.

Classificacions rellevants per a clubs

Equip sub23 del CER Tennis Taula. L’equip format per Joan Masip, Carlos Vedriel, Iker González i Norbert Tauler, va ser campió d’Espanya per equips.

Equip Junior femení del Club Bàsquet l’Escala. Va guanyar els 22 partits de la fase regular i en la final a quatre va guanyar cinc dels sis enfrontaments.

Equip prebenjamí del Futbol Club l’Escala. Va guanyar tots els partits de la temporada.

Equip benjamí promoció del Futbol Club l’Escala. Per ser destacat a la Gala de Valors en acció 2018, amb la tarjeta verda que premia les actuacions positives al terreny de joc.

Equip de regates infantils del Club Nàutic l’Escala. Per la seva participació en el Ciurcuit Català de la Classe Infantil Optimist. Format per Paula Ballana, Helena Martínez, Martí i Julia Flo i entrenat per Pau Batlle.

Clubs de nova creació

Secció de Petanca, CER l’Escala. Per proclamar-se campions de Girona de la Copa President i tercers al campionat d’Espanya d’aquesta modalitat.

En l’apartat de Nova Creació, s’ha distingit l’escola de ciclisme creada pel Club Ciclista Esquenapelats.

Trajectòria Esportiva

En la categoria de reconeixement a la trajectòria, el guardonat d’aquest any ha estat Francesc Targa, membre fundador del Club Tennis l’Escala, del qual ha estat president durant vint anys.

A títol pòstum

Es va fer un reconeixement a Nando Muñoz, que va morir l’any passat a l’edat de 62 anys. Va ser un dels navegants prioners en vela oceànica i formava part de la junta directiva del Club Nàutic L’Escala.