Escoles esportives

Escoles esportives

Per fomentar l’esport escolar i amb la col.laboració dels clubs esportius escalens, us proposem tot un ventall d’escoles esportives. Programes d’aprenentatge esportiu per facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir de la pràctica física i esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral.

Les escoles esportives són activitats adreçades a la progressió i perfeccionament de les habilitats esportives dels infants prioritzant que gaudeixin de programes esportius basats en l’educació dels valors com a eix vertebrador. Tenim escoles de futbol, bàsquet, tennis, pàdel, tennis taula, vela, gimnàstica rítmica, natació, taekwondo… i moltes més.

Jocs escolars
Escoles esportives bàsquet
Escoles esportives futbol
Escoles esportives taekwondo
Esport escolar tennis
Esport escolar pàdel
Esport escolar
Escola de vela
Escola de natació
Gimnàstica rítmica

Inscripcions

El dilluns 16 de setembre començaran, a les oficines del Pavelló d’Esports de L’Escala, les inscripcions per a l’esport escolar 2019-2020. Programes d’aprenentatge esportiu adreçats a nens i nenes de 4 a 17 anys. Escoles de futbol, bàsquet, tennis, pàdel, tennis taula, vela, natació, rítmica, taekwondo… i moltes més.

Lloc: Pavelló d’Esports (C/ Rusiñol,4).

Horari: de 8.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 19.00 hores.

Telèfon de contacte: 972 772951.

Escoles esportives

Jocs esportius escolars

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa que estableix la Secretaria General de l’Esport adreçat a tota la població en edat escolar del nostre país. D’acord amb la seva normativa general té com a objectiu principal: «impulsar un model esportiu que inclogui els vessants educatiu, recreatiu i competitiu».

Escoles esportives