Esports a L'Escala
Escoles esportives

Les escoles esportives

Escoles esportives
Per impulsar la pràctica d’activitat física entre els infants i joves, us proposem tot un ventall d’escoles esportives per facilitar que els nens i nenes de L’Escala, puguin gaudir de la pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament de les habilitats esportives dels infants, prioritzant que gaudeixin de programes d’aprenentatge, basats en l’educació dels valors com a eix vertebrador de tota activitat.
Són programes dirigits a nens i nenes de 6 a 12 anys que vulguin aprendre i perfeccionar un esport, amb un objectiu merament formatiu, com el bàsquet, futbol, taekwondo, tennis, pàdel, patinatge, atletisme, vela… i molts més.

Les escoles esportives municipals estant concebudes per facilitar que els nens i nenes de l'Escala puguin gaudir de la pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral.

Escola de Futbol

Camps de Futbol Nou Miramar

Escola de Bàsquet

Pavelló d'Esports

Escola de Tennis

Pistes de Tennis i Pàdel

Escola Tennis Taula

Sala Polivalent (Tennis Taula)

Escola de Taekwondo

Pavelló d'Esports

Jocs escolars

Pavelló d'Esports

Escola de Patinatge

Sala Polivalent

Escola de Rítmica

Sala Polivalent

Escola de BTT

Pumptrack L'Escala

Escola de Natació

Piscina Climatitzada

Escola de Vela

Club Nàutic l'Escala

Senderisme

L'Escala i Empúries

Escoles esportives

La importància de fer esport

L’obesitat infantil i juvenil, provocada pel sedentarisme, els mals hàbits alimentaris i el ritme frenètic del dia a dia, influeixen negativament en la salut i el benestar d’aquest col·lectiu tan vulnerable. La pràctica física i esportiva resultarà essencial, en la prevenció de l’obesitat i de les seves malalties relacionades, en edats primerenques.
Tanmateix, l’esport és una eina molt eficaç per fomentar la integració, l’educació en valors i la cohesió social. La pràctica esportiva ha de ser una eina de formació, on la inclusió social i les polítiques d’igualtat siguin un requisit previ i irrenunciable, per aquesta forma, aconseguir fomentar valors indispensables com són el respecte, la solidaritat i la tolerància.
L’objectiu principal de l’Àrea d’Esports és garantir i posar a l’abast d’aquest col·lectiu, una oferta de promoció esportiva, àmplia, diversa, continuada i de qualitat, per a satisfer les necessitats individuals i col·lectives d’aquest grup d’edat.

Àrea d'Esports

Ens trobaràs

Rusiñol, 4 - 17130 L’Escala.
Telèfon 972 772951
44CH+VX Codi Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
42.122128, 3.129997

T'atendrem

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:00 hores.
Tarda de 15:00 a 19:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat
Pavelló Municipal d'Esports