Els esports a L'Escala
Escoles esportives

Escoles esportives

Us proposem tot un ventall d’escoles esportives per facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir de la pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament de les habilitats esportives dels infants, prioritzant que gaudeixin de programes esportius basats en l’educació dels valors com a eix vertebrador de tota activitat esportiva.
Són programes dirigits als nens i nenes de 5 a 12 anys que vulguin aprendre i perfeccionar un esport amb un objectiu merament formatiu. Bàsquet, futbol, taekwondo, vela, tennis, pàdel, patinatge, atletisme i molts més.

Les escoles esportives municipals estant concebudes per facilitar que els nens i nenes de l'Escala puguin gaudir de la pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral.

Escola de Futbol

Camps de Futbol

Escola de Bàsquet

Pavelló d'Esports

Escola de Tennis

Pistes de Tennis i Pàdel

Escola Tennis Taula

Sala Polivalent (Tennis Taula)

Escola de Taekwondo

Pavelló d'Esports

Jocs escolars

Pavelló d'Esports

Escola de Patinatge

Sala Polivalent

Escola de Rítmica

Sala Polivalent

Escola de BTT

Pumptrack L'Escala

Escola de Natació

Piscina Climatitzada

Escola de Vela

Club Nàutic l'Escala

Senderisme

L'Escala i Empúries

Escoles esportives a L'Escala

Amb l’objectiu de promoure i fomentar activitats físiques i esportives al municipi, portem a terme diverses iniciatives per millorar la qualitat i l’estil de vida dels ciutadans i ciutadanes. L’Àrea  d’Esports de  L’Escala és la responsable de gestionar els equipaments esportius del municipi, dinamitzar-los i donar suport a les entitats esportives que en fan ús. Fomentem la col.laboració amb els clubs esportius escalencs amb el ferm objectiu de potenciar la tasca de promoció esportiva i d’integració social que desenvolupen.

Ens trobaràs

Rusiñol, 4 - 17130 L’Escala.
Telèfon 972 772951
44CH+VX Codi Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
42.122128, 3.129997

T'atendrem

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:00 hores.
Tarda de 15:00 a 19:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat
Pavelló Municipal d'Esports