Escola de tennis i pàdel

L'Escola de Tennis i Pàdel

El Club Tennis i Pàdel de l’Escala, amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, us proposa una nova temporada de l’Escola Esportiva de Tennis i Pàdel al municipi, per facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del tennis i del pàdel, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.
El tennis i el pàdel són esports molt divertits i dinàmics, ideals per a les primeres edats. Allunya a les menes i nens del sedentarisme, desenvolupa les seves capacitats motrius i els proporciona autoestima i seguretat en si mateixos. L’activitat es portarà a terme a les Pistes Municipals de Tennis i Pàdel.

Club Tennis de L'Escala

El Club Tennis L’Escala és el principal usuari de les Pistes Municipals de Tennis i Pàdel de L’Escala. L’objectiu del club és fomentar la pràctica del tennis i del pàdel, tant des de la vessant social o la de lleure com en la seva vessant competitiva. Vol inculcar valors fonamentals com el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip, mitjançant la seva escola esportiva de tennis i pàdel.

Vine a jugar amb nosaltres

Escola de base

Esports de raqueta

Escola Infantil

Tennis i pàdel

Escola d'adults

Tennis i pàdel

Pistes de tennis i pàdel

Les pistes

C/ De l'escorxador, 79
17130 L’Escala
Telèfon 972 770138
Codi Maps: 44CH+XCM
42°07'20.9"N 3°07'42.8"E

Àrea d'Esports

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:30 hores.
Tarda de 15:00 a 22:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Contactar

Pavelló d'Esports
Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat