Escola de tennis taula

Escola de tennis taula

L’Escola de tennis taula, vol facilitar que els nens i nenes de L’Escala, a partir de 6 anys, puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del tennis taula, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

El tennis taula és un esport molt divertit i dinàmic, ideal per a les primeres edats. Allunya als nens del sedentarisme, desenvolupa les seves capacitats motrius i els proporciona autoestima i seguretat en si mateixos.

Escola de tennis taula

El CER Tennis Taula L’Escala és l’encarregat de gestionar l’escola. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del tennis taula i la possibilitat de participar en les competicions que organitza la Federació Catalana de Tennis Taula.

Lloc: Sala de tennis taula (Sala Polivalent).

Durada: d’octubre a maig, segons el calendari escolar.

Preus: Un dia 100€ | Dos dies 150€. Tota la temporada.

Els interessats podeu sol·licitar informació a la Sala Polivalent on es realitzen els entrenaments.
L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, a partir de les 18:00 hores.
També podeu enviar un correu a cttcerlescala@gmail.com o contactar al número 696 969393 (David González).

Horaris

Nens i nenes de 6 a 10 anys.
Dies: Dilluns, dimecres i divendres.
Horari: de 18.00 a 19.00 hores.

Nens i nenes d’11 a 16 anys.
Dies: Dimarts i dijous.
Horari: de 18.30 a 20.00 hores.

Les instal.lacions

Escola de tennis taula

L’Escola de Tennis Taula es portarà a terme a la Sala Municipal de Tennis Taula. La sala compta amb un espai amb més de sis-cents metres quadrats utilitzables adaptats per a diferents tipus d’activitats. A la planta baixa, trobem la sala de tennis taula, un espai adaptat per a l’entrenament i competició d’alt nivell per a tennis de taula. A part dels entrenaments de l’escola, el CER Tennis Taula L’Escala hi juga els seus partits de competició federats i de la Super Divisió Masculina.

C/ Rusiñol, 4
Telèfon 972 772951
44FH+4W  Codi G. Maps
42°07’22.1″N 3°07’47.1″E
42.122813, 3.129759