Escola de tennis taula

L'Escola de Tennis Taula

El CER Tennis Taula, amb el suport de l’Area d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala, us proposa una nova temporada de l’Escola Esportiva de Tennis Taula, per facilitar que els nens i nenes de L’Escala puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament del tennis de taula, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.
El tennis taula és un esport molt divertit i dinàmic, ideal per a les primeres edats.  Allunya als nens del sedentarisme, desenvolupa les seves capacitats motrius i els proporciona autoestima i seguretat en si mateixos. L’activitat es portarà a la Sala Polivalent de L’Escala, a l’espai dedicat al tennis de taula.

CER Tennis Taula

El CER Tennis Taula és el principal usuari de l’espai específicament adaptat, per aquest esport, a la sala polivalent. L’objectiu del club és fomentar la pràctica del tennis taula, tant des de la vessant social o la de lleure com en la seva vessant competitiva. Vol inculcar valors fonamentals com el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip, mitjançant la seva escola esportiva de tennis taula.

Vine a jugar al tennis taula

T'agrada el tennis taula?

Horaris del tennis taula.

Preus de l'escola.

Sala de Tennis Taula

Ubicació

Garrotxa 3 - 17130 L’Escala.
Telèfon 972 774848
44CH+VX Codi Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
42.122128, 3.129997

Àrea d'Esports

De dilluns a divendres.
Matí de 8:00 a 13:30 hores.
Tarda de 15:00 a 22:00 h.
Els caps de setmana
dependrà de la competició.

Contactar

Pavelló d'Esports
Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat