Equipaments esportius

Equipaments esportius

La xarxa d’equipaments esportius és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Mapa d’instal.lacions

Equipaments esportius

Les instal.lacions municipals són espais dissenyats específicament o adaptats per al desenvolupament de diferents modalitats esportives. Les instal·lacions esportives estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans i per fomentar la pràctica física i esportiva en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

La pràctica esportiva ha esdevingut un fenomen social i ara mateix és un instrument de relació, de formació, d’equilibri i d’integració de les persones en el món que les envolta.
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament treballa per fomentar els esports a L’Escala i fer possible que la pràctica esportiva es dugui a terme de manera propera i a l’abast de tothom.

L’objectiu principal és promoure els esports a L’Escala i poder desenvolupar la cultura física i esportiva dins de l’àmbit municipal. Volem fomentar hàbits esportius saludables, per aconseguir una millora en la qualitat de vida de la població. Aquest portal recull tota l’oferta de serveis, activitats, esdeveniments i equipaments esportius públics, que estan a l’abast dels escalencs i escalenques.

Instal.lacions municipals

Equipaments esportius