Marxa de l’Anxova

Marxa de l'Anxova

Fes estiu, fes esport

El Club Atletisme L’Escala i Empúries, organitza una nova edició de la Marxa Nocturna de l’Anxova. Amb aquesta «caminada» popular no competitiva, vol aconseguir que els participants gaudeixin en família d’una sortida nocturna a peu en un indret únic i privilegiat.

El recorregut d’uns set quilòmetres, degudament senyalitzat i apte per a totes les edats, sortirà de La Riba Petita a Platja de L’Escala a les 21.30 hores. Arribarem fins a Sant Martí d’Empúries i ens dirigirem cap al nucli antic de L’Escala, a La Platja, on finalitzarà la Marxa Nocturna de l’Anxova. Tot seguit, els participants, gaudiran d’un bon pica-pica a la Mar d’en Manassa.

Marxa de l'Anxova

Cronologia

Marxa de l'Anxova
Marxa de l'Anxova
Els esports a L'Escala

Inscripcions

Les inscripcions per la Marxa Nocturna de l’Anxova es podran fer presencialment en el mateix lloc de sortida, a La Riba Petita, de 19.00 a 21.30 hores.
El preu per poder participar a la caminada serà de 3 euros.
*Es recomana portar llanterna i aigua.

INSCRIPCIONS: de 19.00 a 21.30 hores.
LLOC: A La Riba Petita (Platja de L’Escala).
PREU: 3 euros.
CIRCUIT: La Riba Petita – Sant Martí d’Empúries – Mar d’en Manassa.
SORTIDA: A les 21.30 hores.

Els esports a L'Escala
Marxa Nocturna de l'Anxova
Els esports a L'Escala. Fent esport
Els esports a L'Escala

L’Escala i l’esport

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir. Trobaràs molta més informació a la web del municipi.

Els esports a L'Escala
Festa del Pedal a L'Escala