Marxa de l’Anxova

Marxa de l'Anxova

El Club Atletisme L’Escala i Empúries, amb la col.laboració de l’Àrea d’Esports, organitza una nova edició de la Marxa Nocturna de l’Anxova. Amb aquesta «caminada» popular no competitiva, vol aconseguir que els participants gaudeixin en família d’una sortida nocturna a peu en un indret únic i privilegiat.

El recorregut d’uns set quilòmetres, degudament senyalitzat i apte per a totes les edats, sortirà de La Riba Petita a Platja de L’Escala a les 21.30 hores. Arribarem fins a Sant Martí d’Empúries i ens dirigirem cap al nucli antic de L’Escala, a La Platja, on finalitzarà la Marxa Nocturna de l’Anxova. Tot seguit, els participants, gaudiran d’un bon pica-pica a la Mar d’en Manassa.

Marxa de l'Anxova

Cronologia

Marxa de l'Anxova
Els esports a L'Escala

Inscripcions

Les inscripcions per la Marxa Nocturna de l’Anxova es podran fer presencialment en el mateix lloc de sortida, a La Riba Petita, de 19.00 a 21.30 hores.
El preu per poder participar a la caminada serà de 3 euros.
*Es recomana portar llanterna i aigua.

INSCRIPCIONS: de 19.00 a 21.30 hores.
LLOC: A La Riba Petita (Platja de L’Escala).
PREU: 3 euros.
CIRCUIT: La Riba Petita – Sant Martí d’Empúries – Mar d’en Manassa.
SORTIDA: A les 21.30 hores.

Marxa Nocturna de l'Anxova
Els esports a L'Escala. Fent esport
Els esports a L'Escala

L’Escala i l’esport

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir. Trobaràs molta més informació a la web del municipi.

Els esports a L'Escala
Marxa de l'Anxova