Tramun-Trail

6 de novembre de 2022

El diumenge 6 de novembre de 2022, a les 9:00 hores, se celebrarà la 10a Tramun-Trail de L’Escala. Tradicional cursa de muntanya, amb diferents circuits, que transcorrerà pel Massís del Montgrí; amb sortida i arribada al Club Nàutic de L’Escala.
Amb un recorregut lineal fins a la Cala Ferriol, trobarem una senyalització parcial en els quilòmetres 2,5, 3 i 5, per poder fer el canvi de sentit i arribar a línia de meta, pel mateix camí que hem vingut. D’aquesta manera cadascú podrà fer la distància que més s’adapti a la seva voluntat o al seu estat de forma.
La cursa està organitzada pel Club Atletisme Flama 91 L’Escala i Empúries, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports i el Club Nàutic L’Escala. Podeu formalitzar les vostres inscripcions, per internet a, www.curses.cat i efectuar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.

La 10a Tramun-Trail

Dies
Hores
Minuts
Segons
Curses de muntanya, amb diferents distàncies, que transcorren en un entorn privilegiat i de gran bellesa com és L’Escala i el parc natural del Montgrí.

Club Atletisme Flama 91

La Tramun-Trail de L’Escala, organitzada pel Club Atletisme Flama 91, és oberta a totes les corredores i corredors que acceptin i respectin les distàncies i el reglament de la cursa.  Per participar-hi s’ha de ser major d’edat el dia de la cursa, en cas de ser menor, és obligatori omplir les dades obligatòries que es demanen en el formulari d’inscripció.
La sortida serà a les 9:00 hores, del Club Nàutic L’Escala. A la cursa llarga, de 19,5 quilòmetres, s’arribarà fins a la Cala Ferriol, per tornar al mateix punt de sortida. Aquest any es realitzarà un anar i tornar, pel mateix camí, no hi haurà un recorregut circular.
Hi haurà dos avituallaments, el primer a la Platja de Montgó i el segon just abans d’emprendre la baixada de la Cala Ferriol, ambdós avituallaments, es podran utilitzar tan d’anada com de tornada.
Els dorsals  s’hauran de recollir en el Club Nàutic L’Escala, el dissabte 5 de novembre, de 17:00 a 20:00 hores o bé el mateix dia de la cursa, de 8:00 a 8:30 hores, al mateix lloc de la sortida.

Tots els corredors rebran un briefing just abans de l’hora de sortida on s’explicarà el recorregut i les normes bàsiques a seguir en el transcórrer de la cursa i les indicacions del Parc Natural.

Per recollir el dorsal serà necessari presentar el passaport, el DNI o un document equivalent pels estrangers.

En el cas de no poder recollir el dorsal personalment, ho pot fer un company portant el lliurament de responsabilitat degudament omplert i signat i fotocòpia del DNI.

Durant el recorregut hi haurà dos punts d’avituallaments repartits al llarg del circuit.

El primer el trobarem a la Platja de Montgó i el segon just abans d’emprendre la baixada de la Cala Ferriol, ambdós avituallaments es podran utilitzar anant i tornant.

En els avituallaments del recorregut hi haurà: aigua i beguda isotònica.

Cafè i magdalena abans de la cursa a qui li convingui.

Esmorzar de «xuies» amb botifarra, pa amb tomàquet i trago de vi de l’Empordà o altres begudes.

Els 100 primers inscrits tindran un regal.

Trofeus pels tres primers classificats/es de la general, en categoria femenina i masculina, de la cursa de 19,5 quilòmetres.

La cursa transcorre per uns entorns naturals únics del parc natural del Montgrí i cal que continuïn tal com estan. Els participants hauran de conservar i preservar el medi ambient.

Caldrà llençar els residus dels avituallaments dins del perímetre marcat per l’organització.

Ubicació

Ubicació cursa

Club Nàutic L'Escala
Port de la Clota, 19
17130 L'Escala
42º 7' 5''N 3º 8' 57''E

Àrea d'Esports

Rusiñol, 4 - L’Escala.
Telèfon 972 772951
44CH+VX Codi Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E

Contactar

Telèfon 972 772951
esports@lescala.cat