Escola de natació

Escola de natació

L’Escola de natació que organitza la Piscina Municipal de L’Escala, vol facilitar que els nens i nenes del municipi, a partir de 6 mesos, puguin gaudir d’aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d’aquesta modalitat esportiva, prioritzant que els infants gaudeixin d’un programa d’aprenentatge basat en l’educació dels valors com a eix vertebrador de l’activitat.

Escola de natació

Lloc: Piscina Municipal de L’Escala

Contactar:

Per qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir a les oficines de la Piscina Municipal de L’Escala al C/ Rusiñol, 1 o bé podeu enviar un correu a piscinalescala@geafe.com

L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9.15 a 13.30 i de 15.15 a 20.00 hores.

Així mateix podeu contactar al telèfon 972 775132.

Activitats infantils

Activitats per nadons (6 a 36 mesos).
Activitat orientada al primer contacte dels nadons amb el medi aquàtic.

Activitats de natació Bressol (3 a 5 anys).
Dirigit a desenvolupar l’esquema psicomotor dins del medi aquàtic, afavorint una familiarització progressiva que li doni una autonomia suficient.

Activitats de natació infantil (6 a 14 anys).
Activitats d’iniciació, adaptació i perfeccionament. Activitat que cerca una progressió en el medi aquàtic per a assolir unes habilitats bàsiques.

Escola de natació

Escola de natació

Perfeccionament de la natació on es treballen les principals qualitats físiques bàsiques. L’Escola de Natació té com a objectiu millorar els estils i fer gaudir als nens i nenes de les activitats aquàtiques.
A més, els nens i nenes que ho desitgin podran formar part de l’equip que participarà en les competicions de la Lliga Territorial de Natació que organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
Per formar part de l’Escola caldrà haver assolit un nivell mínim en la pràctica d’aquest esport.

Inici del curs: octubre
Nivell: alt
Edat: A partir dels 8 anys.
Horari: dimarts, dijous i divendres de 18.30 a 20.00 hores.
*Matrícula gratuïta

Escola de waterpolo

Activitats per a nens i nenes de 7 a 14 anys. Es tracta d’un esport d’equip que combina la natació amb el domini de la pilota. Ajuda a desenvolupar valors com l’esforç, la responsabilitat i el treball en equip.

Nivell: Saber nedar.
Edat: De 7 a 14 anys.
Horari: Els dilluns 17.30 a 18.15 hores.
Preu socis: 28,11€ / trimestre.
Preu no socis: 74,81€ / trimestre.

Natació sincronitzada

Activitat que combina natació, gimnàstica i dansa. Consisteix en realitzar exercicis dins l’aigua amb una rutina de moviments elaborats al ritme de la música. Ajuda a desenvolupar les habilitats aquàtiques i requereix resistència física i flexibilitat.

Nivell: Saber nedar.
Edat: De 7 a 14 anys.
Horari: Els divendres de 17.00 a 18.15 hores.
Preu socis: 46,85€ / trimestre.
Preu no socis: 124,68€ / trimestre.

Hoquei subaquàtic

L’hoquei subaquàtic és un esport, variant de l’hoquei que es juga en una piscina profunda. Els jugadors estan equipats d’un estic, ulleres, snorkel, guants de protecció i aletes. Esport que requereix estratègia i habilitat tant física com mental, a més de saber nedar amb precisió en apnea.

Nivell: Saber nedar.
Edat: De 7 a 14 anys.
Horari: Els divendres de 19.45 a 20.45 hores.
Preu socis: 37,48€ / trimestre.
Preu no socis: 99,75€ / trimestre.