Sala de tennis taula

Sala de tennis taula

La Sala de tennis taula compta amb un espai amb més de sis-centes metres quadrats utilitzables adaptats a la pràctica del tennis taula. Un espai totalment climatitzat, il.luminat i adaptat per a l’entrenament i competició d’alt nivell per a tennis de taula. El primer equip del CER L’Escala competeix a la Lliga de Superdivisió masculina de tennis taula.

El CER Tennis Taula L’Escala és el principal usuari de la instal.lació. L’objectiu del club és fomentar la pràctica del tennis taula, tant des de la vessant social o la de lleure com en la seva vessant competitiva. Vol inculcar valors fonamentals com el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip, mitjançant la seva escola esportiva de tennis taula o amb l’organització d’activitats socials i lúdiques.

Camps de Futbol

Situació

La Sala de tennis taula està situada al carrer Garrotxa 3, de L’Escala.

Telèfon 972 772951
44FH+4W | Codi Maps
42°07’22.1″N 3°07’47.1″E
42.122813, 3.129759

Camps de Futbol

Xarxa d’equipaments

La xarxa d’intal.lacions esportives és gestionada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala per fer possible que la pràctica física i esportiva es dugui a terme d’una manera propera i a l’abast de tothom. Les instal.lacions esportives municipals estan pensades per garantir que tothom pugui trobar el seu espai per portar a terme l’activitat física i esportiva que més necessiti, d’acord amb les seves preferències o les seves necessitats.

Els equipaments esportius, com la Sala Municipal de Tennis Taula, són espais dissenyats específicament o adaptats per poder portar a terme diferents modalitats esportives. Aquestes instal·lacions estant concebudes per donar resposta als diversos col·lectius de ciutadans. Volen fomentar l’esport en totes les seves vessants: iniciació, competició, lleure i salut. Els equipaments esportius municipals han de tenir en compte les necessitats i les possibilitats dels usuaris i la sostenibilitat en el temps de les polítiques esportives.

Camps de Futbol