Els esports a L'Escala
Sala de Tennis Taula

Sala de Tennis Taula

La Sala de Tennis Taula de L’Escala, compta amb un espai amb més de sis-cents metres quadrats dissenyats i adaptats a la pràctica específica d’aquest esport.  Es tracta d’un espai totalment climatitzat, il·luminat i adaptat per a l’entrenament i competició d’alt nivell per a tennis de taula. El primer equip del CER L’Escala competeix a la Lliga de Superdivisió Masculina de tennis taula.
El CER Tennis Taula L’Escala és el principal usuari de la instal.lació. L’objectiu del club és fomentar la pràctica del tennis taula, tant des de la vessant social o la de lleure com en la seva vessant competitiva. Vol inculcar valors fonamentals com el compromís, l’esforç, el respecte i el treball en equip, mitjançant la seva escola esportiva de tennis taula o amb l’organització d’activitats socials i lúdiques.

Sala Polivalent

La Sala de Tennis de Taula està situada a la part inferior de la Sala Municipal Polivalent. Aquesta compta amb un espai principal, il·luminat i climatitzat, amb més de mil metres quadrats de pista de formigó coberta i practicable. S’hi porten a terme diferents tipus d’activitats esportives, com el patinatge, la gimnàstica rítmica o el taekwondo. A la sala polivalent, a més del rocòdrom i la sala de tennis de taula també té dues aules superiors que poden ser utilitzades per les diferents entitats locals.

Tennis Taula a L'Escala

Característiques

Àrea d'Esports de L'Escala

Queda prohibit

Ubicació